Letartóztatta a lengyel kémelhárítás Kovács Béla lengyel kapcsolatát

2016. május 18. 21:55

Kémkedés gyanúja miatt letartóztatta a lengyel Belbiztonsági Ügynökség Mateusz Piskorskit, az oroszbarát lengyel Változás párt vezetőjét. Az Index információi szerint Piskorski kapcsolatban állt a szintén kémkedéssel gyanúsított Kovács Bélával, a Jobbik EP-képviselőjével.

2016. május 18. 21:55

Letartóztatta a lengyel Belbiztonsági Ügynökség az oroszbarát Változás párt (Zmiana) vezetőjét. Mateusz Piskorskit azzal gyanúsítják, hogy kémkedett Oroszországnak – írja a lengyel sajtó alapján a PC blog. A különleges erők a pártirodán és a tagok otthonában is házkutatást tartottak.

Az Index úgy tudja, hogy Mateusz Piskorski szoros kapcsolatban volt a szintén kémkedéssel gyanúsított jobbikos EP-képviselővel, Kovács Bélával, akivel lengyelül beszélgettek A lap szerint Piskorski is hosszú ideje több európai titkosszolgálat látókörében volt már. Megjegyzik továbbá, hogy a letartóztatásnak akár Kovács eljárására is hatással lehet.

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2016. május 19. 14:22
Kovács Bélát sokszor látták Tiszaeszláron a gáton, ahol ürgebőrbe varrt békaembereknek adta át az aktákat a Mateszopszki Piszkorszki utcában..
csuka
2016. május 19. 10:33
Piskorski 'bűne': Nem úgy táncolt, ahogy az a nagy-nagy démokrácijának reklámozott, csendőrállam elvárta: "Piskorski 2014 márciusában a jobbikos Kovács Bélával együtt vett részt európai választási megfigyelőként a Krím elszakadását célzó referendumon, és úgy foglalt állás, hogy a népszavazás legitim és demokratikus volt." Szerencsére a mi felcsúti vajdánk, mindent teljesít, amit az usa elvár tőle. Olyan szorgalmasan nyalogatja a szappanopera hős kezecskéjét, mint egy pincsi. CSAK A FIDESZ/DSZ HAZAÁRULÓ, ÜGYNÖK MAFFIA !
chack
2016. május 19. 09:46
Kovács Béla fodrásza nagy veszélyben érezheti magát, hiszen rendszeres kapcsolatban állnak. "...a szintén kémkedéssel gyanúsított..." Szóval a lengyel kolléga ellen sincs semmi bizonyíték? Mióta is folyik az eljárás Kovács Béla ellen? Őt mikor is tartóztatták le, és mennyi ideig volt bent? Ja: hányszor hallgatták ki, mióta nincs mentelmi joga?
kukagyerek
2016. május 19. 09:25
A lengyel rezsi-szilárdok is szorgalmasak, úgy látszik! :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!