Jobban vannak a brüsszeli támadás magyar sérültjei

2016. április 01. 09:15

A múlt heti brüsszeli terrortámadás két magyar sérültje egyre jobban van, azonban még hetekig nem hagyhatja el a kórházat.

2016. április 01. 09:15

Több mint háromszáz ember sérült meg a brüsszeli terrortámadásban, köztük két magyar is –derül ki a Tények videójából. Egy hölgy a repülőtéren, egy kormánytisztviselő férfi a metróban szenvedett súlyos sérüléseket.

A diplomataként dolgozó férfit már kiengedték az intenzív osztályról. Őt a napokban a brüsszeli magyar nagykövet meg is meglátogatta. A teljes gyógyulás érdekében azonban mindkét sérült még hetekig kórházi ápolásra szorul.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2016. április 01. 10:23
Hogy a Schulzhoz hasonlók mit tettek le Európa asztalára, látjuk. Most kizárólag Juncker és Merkel nyakába van varrva a migránsáradat kitervelői előtti kapituláció, de Schulzok nélkül talán nem lett volna ilyen sikeres a földrész népeinek keresztre feszítése. Káosz és anarchia. E két szó jellemzi működésüket. Mégsem térnek észre, sőt nekik áll feljebb. Schulz legutóbb abszurdnak és aljasnak nevezte a magyar kormány kvótareferendumról szóló kezdeményezését. Az általánost talán befejező EP elnök emellett arról is beszélt, hogy vannak Magyarországon olyan települések, amelyek nem utasítják el a menekülteket. Szerinte ilyen például Szeged. Mint fogalmazott: „egy elkötelezetten baloldali város, oda bármennyi menekültet el lehet küldeni”. Na de ki mondta ezt Schulznak? Az MSZP-s Botka. És ki mondta ezt Botkának? Hogy a szegediek nem, az biztos. A betelepítéspártiaknak úgy tűnik nem elég a brüsszeli bizonyíték. Vagy az zavarja őket, hogy Magyarország biztonságra törekszik? Nyugodtan letelepíthetők a tömegesen érkező migránsok, mondják, hiszen a robbantók, állítólag több generációval korábban befogadottak leszármazottai. Ezt ezek a mesügék a wilkommenskultur védelmében szajkózzák. Felötlik az emberben a kérdés: ennyire hülyék és/vagy aljasok? A belga királyság védelem nélkül hagyott, átjáróházhoz hasonlító fővárosában, Brüsszel városában, Belgium valamint Flandria fővárosában, az EU és a NATO székhelyén, kissé patetikusan Európa szívében, akadálytalanul robbantottak. Az áldozatok száma egyelőre 34 halott és 316 sebesült. Felelős nincs. Most vált volna okafogyottá a kötelező betelepítési kvóta körüli népszavazás? Szó nincs róla.
áfonya
2016. április 01. 10:20
Mint az ő látóköre a kaptafa mellett az igazságügy-miniszterséghez, pont úgy kalapálódott az összes elvtárs karrierje a hatalom megszerzésére. Aczél elvtárs Appel Henrik néven szerzett kőművessegédi papírral a zsebében lett Kádár alatt kultúrpápa. Kállai Gyula a diplomát soha nem szerzett bölcsész, Marosán György a pék, a szociáldemokráciát faképnél hagyó köpönyegforgató karrieristák mintapéldánya, Apró Antal a szobafestő, Biszku Béla a lakatos, Fock Jenő a műszerész, Kiss Károly a cipész, Rónai Sándor a kőműves, Somogyi Miklós az ács, Dögei Imre az agrárgépgyári munkás, Kossa István a villamoskalauz, Mekis József az esztergályos, és Nyers Rezső a lakatos országvezető. Szerette őket a nép, mint kecske a kést, ezt az érzést a korabeli közbeszéd a nevükből képzett vitriolos szójátékkal fejezte ki: „Kádár Apró, Dögei”. Azt álmomban sem gondoltam volna, hogy majd így mennek a dolgok az EU-ban is. Nem arról van szó, hogy csak a diploma nélküli vezetők voltak Magyarországon hazaárulók, sőt… Hanem arról, hogy még a minimális alappal sem rendelkezőket bábként használta egy idegen hatalom. Schulz nem kivétel, a Barroso-bizottság első alelnöke a svéd Margot Wallström is bizottsági elnök lehetett diploma nélkül. Mi magyarok megszenvedtük már a kontraszelekció kártételeit egy idegen hatalom zsarnoksága alatt, van összehasonlítási alapunk, ezért megalapozottan állítjuk, hogy az EU pont olyan tehetetlen dib-dáb játékszere már most (s milyen lesz még, ha így marad) bizonyos köröknek, mint a szocialista tábor országai voltak annak idején. Diplomás és a nélküli vezetőit terheli ezért a felelősség. Azt láttuk mi lett az utódállamokban élő népek sorsa. Kifosztás, párialét.
áfonya
2016. április 01. 10:20
Schulz karlendítéssel adja tudtára Európának a politikai álláspontját. Schulz evtárs 8 általánossal bejutott.Jó elvtársak segítségével Az EU-ba gyakornoknak több diploma és vastag protekció nélkül bekerülni szinte lehetetlen, erről jut eszembe a sajnálatos párhuzam: a szocializmus pont olyan volt régebben, mint az EU most. Az előretolt primitív elvtársak libertáriánus tanácsadói alkottak egy szigorú táblázatot, amely szerint besorolták a népet. Például beosztott programozó egy tudományos kutatóintézetben kizárólag diplomás, legalább egy idegen nyelv ismeretét papírral bizonyító egyed lehetett. Ugyanennek a tudományos intézetnek az igazgatójának csupán „széles látókörűnek” kellett lennie, konkrét iskolai végzettség neki nem volt előírva. Számára és társai számára elég volt a szovjet elvtársi pecsét, mint a cipészsegéd képesítésű Nezválnak. http://magyarforum.hu/cikk/2093/BOMBA-A-SZiVBE/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!