Ismét bombariadó volt az óbudai diplomataiskolában

2016. január 19. 11:38

Bombariadó miatt hazaküldték a diákokat a az óbudai The British International Schoolból – tudta meg az Index. A rendőrség ismeretlen tettes ellen közveszéllyel fenyegetés miatt indított eljárást. Nem ez az első ilyen eset, nagyjából egy hónapja szintén bombariadó volt a diplomataiskolában. Akkor a TEK is a helyszínre vonult.

2016. január 19. 11:38

Hazaküldték a diákokat az óbudai The British International Schoolból – tudta meg az Index. A portál információi szerint az intézményben bombariadó volt. A helyszínre sok rendőr és tűzszerész is kivonult. 

A rendőrség elmondta: reggel 8 óra 10 perckor érkezett a bejelentés, mely alapján BRFK III. kerületi Rendőrkapitánysága ismeretlen tettes ellen közveszéllyel fenyegetés miatt indított büntetőeljárást. 

Nem ez az első eset

Nagyjából egy hónappal ezelőtt, december 9-én szintén bombariadó miatt kellett kiüríteni a nemzetközi iskolát. Az akkori fenyegetést követően a TEK is kivonult a helyszínre, mert a névtelen bejelentő a robbanás idejét és pontos helyét is megjelölte. 

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Békanász a hasadon
2016. január 19. 12:29
Miről akarják elvonni a figyelmet?
nemlibbant
2016. január 19. 12:10
Valaki nagyon nem akar dolgozatot írni...
paraklétosz
2016. január 19. 11:54
Csínytalan?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!