Lánczi: A józanul gondolkodók belátták, hogy Orbánnak van igaza

2015. december 31. 10:38

A józanul gondolkodók belátták, hogy Európa létéről van szó, ezért az európai baloldalon is egyre többen támogatják Orbán Viktor migránspolitikáját – mondta Lánczi Tamás, a Századvég vezető elemzője, reagálva Paul Lendvai szavaira. Lendvai szerint a magyar miniszterelnök politikája az egyetlen járható út a migránskrízis megoldására.

2015. december 31. 10:38

Már az európai baloldalon is egyre többen támogatják Orbán Viktor migránspolitikáját, mert a józanul gondolkodók belátták, hogy Európa létéről van szó – jelentette ki a Századvég vezető elemzője az M1 műsorában csütörtökön. Lánczi Tamás azzal kapcsolatban nyilatkozott, hogy Paul Lendvai magyar származású osztrák újságíró, a magyar miniszterelnök egyik legnagyobb kritikusa úgy nyilatkozott, hogy Orbán Viktor politikája az egyetlen járható út a migránskrízis megoldására.

Az elemző hangsúlyozta: ma már sok baloldali gondolkodó, sőt a magyar és a nyugat-európai lakosság legnagyobb része is azt a politikát szorgalmazza, amelyet a magyar miniszterelnök folytat. Úgy tűnik, túlléptünk az ellentéteken, mert a migráció destabilizálja Európát – tette hozzá.

Azt is mondta, hogy a baloldal mára „szubkultúrává” süllyedt Magyarországon. A migrációs krízist teljesen félreértették, és a szavazók nem figyelnek rájuk, mert teljesen hiteltelenné váltak. Szokatlan, hogy egy európai országban ennyire ellenzék nélkül működjön a politika – tette hozzá Lánczi.

Összesen 68 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. január 01. 08:06
Mindekozben Kisvarda az 1milliard melle meg kap 700milliot stadionra, hogy legyen hol vigeckedni a megye 2-ben. Teljesen jozan hangok mondtak ezt: a magyarkozlony. "Megyunk lopni, megyunk lopni..."
vigyor
2016. január 01. 06:40
Rohadtúl utálom, ha Orbánnak igaza van, azt is, ha nekem van igazam, mert ez csak annyit jelent, hogy azok, akiknek dolga lett volna, nem tették a dolgukat, így válsághelyzetet idéztek elő. Amikor egy krízisben utólag valakinek igaza lesz, akit addig ignoráltak, az azt kellene, hogy jelentse, hogy az összes többi alkalmatlan a posztjára.
Anti Komcsi
2015. december 31. 15:22
Orbán európai szinten is verhetetlen. Az EUs országok választópolgárai szerint.
h.kovacs
2015. december 31. 13:13
"Szokatlan, hogy egy európai országban ennyire ellenzék nélkül működjön a politika" ki is használjátok rendesen alakul a magyar arisztokrácia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!