Storck marad a kapitány az EB-re

2015. november 16. 15:58

Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya az EB végéig. Csányi Sándor MLSZ-elnök azt is elárulta, hogy az UEFA-tól 12 millió eurót kapnak a sikeres kvalifikációért, ennek harmadát a játékosok és a stábtagok kapják meg prémiumként.

2015. november 16. 15:58

Az Európa-bajnokság végéig Bernd Storck marad a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. A Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) hétfői sajtótájékoztatóján Csányi Sándor elnök elmondta: a német edző és szakmai stábja új megbízatása a jövő évi, franciaországi Európa-bajnokság végéig szól, de a további együttműködés lehetőségét is megfogalmazta.

Csányi elárulta: az európai szövetségtől (UEFA) 12 millió eurót (3,7 milliárd forint) kapnak a sikeres kvalifikációért, ennek harmadát a játékosok és a stábtagok kapják meg prémiumként. Összesen 75 játékos és három stáb volt érdekelt az elmúlt időszakban.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
asszem
2015. november 17. 11:00
"Knopp professzor elmondta, a másfél órás az 1954-es berni döntőről szóló dokumentumfilm óriási sikert aratott Németországban, a ZDF adásában 4,2 millióan nézték, s másnap ezrével érkeztek a telefonok a szerkesztőségbe; felnőtt férfiakból is könnyeket fakasztott a német identitás újjászületését meghatározó eseményről, az 1954-es "berni csodáról" készült alkotás. Ahogy a történész fogalmazott: 1954. július 4. az NSZK "belső megalakulása" volt. A filmet azóta nyolc országba sikerült eladni, most folynak a tárgyalások a japánokkal. Szepesi hangsúlyozta: a berni magyar vereséggel egy négy éven és 31 mérkőzésen át tartó magyar veretlenség szakadt meg." Erről van szó, most meg a mi nemzeti újjászületésünk van soron, mármint a jövő évi Eb már eleve csak a mi végső győzelmünkkel zárulhat!!! Mégpedig a németek ellen fogunk diadalmaskodni!!! Érted ezt Strock Mester, ki most kígyókat melengetsz a kebleden!
Senior
2015. november 16. 17:57
"Storck marad a kapitány az EB-re." Most má ki a bánat lenne, pl. a magyar Schweinsteiger, az Elemér? Amikor Palit nem engedték a germánok, szkeptikus lettem, de jött tőlük egy azonos mentalitású PROFI! De mester, tanuljon meg egy kicsit magyarul: "Dani, nem köll földhöz verni, elég, ha fellököd!"
kuwiq
2015. november 16. 17:10
Miért csak az EB-re??? Enélkül a fazon nélkül ott lenne a csapat, mint a hollandok ellen! Remekül összerakta a csapatot, kitalált egy olyan szisztémát, amiből tudunk támadni és védekezni is anélkül, hogy elfogadhatatlan rizikót kéne vállalni, megtalálta hozzá a megfelelő játékosokat, remekül felkészült és felkészítette a csapatot az ellenfélből. Rávette a játékosokat, hogy ne ész nélkül rugdossák el össze vissza a labdákat, hanem lehetőleg segítsék egymást rövid passzokra lehetőséget adva (az a legkönnyebb, pontos rövid passzt adni), stb stb stb. Nem lettek zsenik a srácok, de a szervezettség és a taktika beválása miatt hihetetlen önbizalmuk is lett. A második meccsen simán hozták az eredményt úgy, hogy hatalmas nyomás volt rajtuk, hiszen mindenki elvárta, hogy a kinti győzelem után tovább jussanak. Ez nem a "szerethető" csapat, ez egy okosan, eredményesen futballozó csapat lett, akikért édemes szurkolni, izgulni, körmöt rágni, lelkesedni! Csak így tovább, és még több Storckot a magyar fociba, a Mezey trollokat meg szélnek kell ereszteni. Nézzük már meg, csaknem ugyanazokkal a játékosokkal dolgozik a Storck is, gyakorlatilag röptiben vette át őket, a pótselejtező előtt tudott velük egyhuzamban több mint egy hetet dolgozni, és össze vissza szaladgáló hülyegyerekekből egy rafinált, veszélyes és győzni tudó csapatot hozott össze, amelyik nem kap gólt az utolsó percben dontő jelentőségű mérkőzésen. Ha még azt is megtanulnák páran, hogy nem azon az oldalon vezetjük a labdát, amelyiken az ellenfél is van, és lehetőség szerint nem eléjük vesszük át, hanem a saját oldalon tartjuk, az ellenféllel ellenkező oldalon, akkor még több örömöt okozhatnak a szurkolóknak. Isten hozta Strockot, és maradjon sokáig!!!!
bini
2015. november 16. 17:08
75 játékos és három stáb. Ez nagyon korrekt döntés volt, mert ahhoz, hogy a végkifeljetben ez az eredmény születhesen nagyon sok probálkozáson, játékosok kiprobálásán és a végén egy csapat létrehozásán amelyik csapatként szerepelhesen ezt az utat kellett bejárni ami nem volt mindig gömbölyü. Kezd beérni az a több mint tízéve elinditott munka a Bozsik programmal majd az Akadémiákkal ahonnan sorba jőnnek ki azok a rátermettek akik biztosíthatják a jövő vállogatott csapatát nem beszélve az előszobából a Klubok nemzetközi szintéren való szereplése kapcsán. Ez talán valaminek a kezdete.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!