Völner Pál lesz Répássy Róbert utóda

2015. október 13. 19:58

Október 9-ei hatállyal Völner Pált nevezte ki az Igazságügyi Minisztérium államtitkárává a köztársasági elnök, aki Répássy Róbertet váltja a poszton.

2015. október 13. 19:58

A miniszterelnök javaslatára Völner Pált nevezte ki a köztársasági elnök az Igazságügyi Minisztérium államtitkárává – olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb csütörtökön megjelent számában. A közlönyben megjelent határozat szerint Völner Pál október 9-ei hatállyal tölti be az államtitkári posztot. A közlönyben az is olvasható, hogy Répássy Róbertet, az Igazságügyi Minisztérium államtitkárát – szintén a miniszterelnök javaslatára – a köztársasági elnök felmentette tisztségéből október 8-ai hatállyal.  

Trócsányi László igazságügyi miniszter a hónap elején Miskolcon, egy konferencia után tartott sajtótájékoztatón azt mondta, hogy meg volt elégedve Répássy Róbert szakmai munkájával és tisztességével, a miniszterelnök azonban új politikai feladatokat bízott a minisztériumra, és ehhez új szereplőre van szükség.

Répássy Róbert egy héttel később az M1 aktuális csatornának azt nyilatkozta, hogy a következő időszakban képviselői munkáját tekinti fő közéleti tevékenységének, de reméli, hogy dolgozhat majd igazságügyi, törvényalkotási területen, mert azt szereti csinálni.

 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. október 14. 09:12
Ismét csak: nem mindegy, hogy melyik majom lopja a banánt? Orbánnak a lojalitás fontosabb, mint a szakértelem.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!