Rács mögé került Lagzi Lajcsi

2015. szeptember 23. 16:00

Áram-, gáz- és vízlopással is gyanúsítják Galambos Lajost, alias Lagzi Lajcsit. A zenész csütörtökön előzetesbe kerülhet, bár a ügyvédje szerint teljesen ártatlan, csak egy személyes konfliktusról van szó.

2015. szeptember 23. 16:00

Előzetesbe kerülhet Lagzi Lajcsi, akit áram, gáz és víz lopásával gyanúsít a rendőrség. A gázlopást a rendőrség az Origónak hivatalosan is megerősítette. Galambos Lajos kedd óta őrizetben van,ügyvédje szerint azonban csak egy személyes ügyről van szó, védence nem vesztegetett meg senkit.

A zenész saját lakásán kívül az általa reklámozott Boglárka Apartmanban is lophatta az áramot és a vizet. Sőt, a lap szerint a lakópark eleve úgy volt kialakítva, hogy legyen benne egy „lopó szoba”, melynek segítségével évi több millió forintot spórolhatott meg a tulajdonos.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
földönjáró
2015. október 01. 20:44
Szolgáltató vezetők miért nem felelősek az ilyen, vagy ennél nagyobb illegális lopások ért uraim??? Miért hallgatnak országosan a szolgáltatók???
kjkj945
2015. szeptember 24. 18:01
Akkor énekelheti https://www.youtube.com/watch?v=GpGwzZH8W1Y dalát
katus
2015. szeptember 24. 14:46
A Fásynak de fog menni a szekér,most,hogy Lajcsi nem ér rá trombitázni..... :)
atila68
2015. szeptember 24. 08:55
Vicces mikor frontálisan hülyének nézik a szolgáltatókat. Van egy szint ami alá nem lehet beszorítani az energiafogyasztást legyen bármilyen korszerű kialakítású, energiaosztályú egy ingatlan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!