Schiffer: A kormánydelegáció részeként nincs baj a Gyurcsány-céggel?

2015. június 22. 22:14

Az LMP-s politikus szerint furcsa, hogy ha uniós megbízást kap az Altus, az baj, de a kormánydelegációba viszont belefér a cég. Orbán Viktor viszont Schiffert nem érti.

2015. június 22. 22:14

Schiffer András Orbán Viktornak intézett kérdésében emlékeztetett: az Altus, pontosabban az Altus-t is magába foglaló konzorciumot képviselő Kóka János Szijjártó Péterrel Szingapúrban a kormánydelegáció részeként, miközben Orbán Viktor miniszterelnök itthon a bújtatott pártfinanszírozást emlegetett ugyanennél a cégnél amiatt, hogy az része volt egy konzorciumnak, ami elnyert egy uniós megbízást. Schiffer azt kérdezte Orbántól, hogy nem lát-e ellentmondást a két, ugyanazon a napon történt eset között, illetve abban, hogy egyszerre gyanúsítja meg az Altus-t, miközben kormánydelegáció segítségével üzletekhez segíti Gyurcsány Ferenc cégét.

Orbán Viktor válaszában úgy tett, mint aki nem értené, miről beszél Schiffer András, és válaszában kifejtette: ha egy baloldali vállalkozás hoz hasznot az országnak, akkor azt ugyanúgy fogják segíteni, mint bármelyik másik vállalkozást, és mint fogalmazott: azt még nem látja át, hogy ennek mi köze a DK uniós közpénzből folytatott „tiltott pártfinanszírozásához”.

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2015. június 24. 13:35
Schiffer András! Mai országjárásán is kérdezze meg vendéglátóitól, hogy tudnak -e korruptakról a környezetükben, ne talán a vendéglátói között kik azok a %-osok? És mi van, ha meg is mondják!
puszika
2015. június 23. 18:00
Társelnök úr! Most már tényleg el kellene ismerni,hogy azon a bizonyos találkozón,rossz tanácsokat adott a Jóbarát!! Azt a norvég pártfinanszírozást bár bizonyára meg kell szolgálni,nem vezet sehová!!!
lajkakutyus
2015. június 23. 15:55
Nem szeretem a sunyi miniszterelnököket!
gudmen
2015. június 23. 14:23
hajrá andrás! te hiteles ember maradtál..és leszel is mindig..koklereket ha valaki lesitteli..gyurcsotányt és viktort..az csak te lehetsz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!