Együttműködést kötött a CÖF és a Nemzetstratégiai Kutatóintézet

2015. június 10. 12:22

A stratégiai partnerek közös célja a Kárpát-medence egységes gazdasági, kulturális és oktatási térként való kezelésének elősegítése, e nemzeti integrációt szolgáló folyamatban a Kárpát-medencében élő magyar nemzeti közösségek aktív részvételének biztosítása, és az ez irányú kommunikáció kölcsönös támogatása.

2015. június 10. 12:22

Stratégiai együttműködési megállapodást kötött a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a Nemzetstratégiai Kutatóintézettel. Az egyezményt szerdán írta alá Csizmadia László, a CÖF-CÖKA elnöke és Szász Jenő, a kutatóintézet vezetője Budapesten.

A megállapodás rögzíti, hogy a stratégiai partnerek közös célja „a Kárpát-medence egységes gazdasági, kulturális és oktatási térként való kezelésének elősegítése, e nemzeti integrációt szolgáló folyamatban a Kárpát-medencében élő magyar nemzeti közösségek aktív részvételének biztosítása, és az ez irányú kommunikáció kölcsönös támogatása”.

Szász Jenő az eseményen azt mondta: „az a dolgunk, hogy 20. század tragédiáira - azokra a történelmi eseményekre, amelyek a szétszakítottság állapotába (...) juttattak - 21. századi, modern eszközökkel próbáljunk gyógyírt adni”.

Csizmadia László szólt arról, hogy a CÖF-CÖKA szervezésében működő Civil Együttműködési Tanácskozásnak (CET) „határon túli hét magyar régióval van közvetlen kapcsolata”.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
poppyflower again
2015. június 10. 15:18
Hehe......Gittegyletek és haszonleső senkiháziak ha találkoznak...))))))))
Pofa Benő
2015. június 10. 13:00
Ebből a Szász Jenő-ből Ulan-Bator-i nagykövetet kellett volna csinálni. Esetleg ott inkább hasznos lehetne.
Tintamin
2015. június 10. 12:51
A Cofike nem part? Adomanyaikkal elszanolnak? Amit a sajat fonokuk oszt egy masik pozicioban nekik kozpenzbol. Sebaj, amig seggnyalas van, nincs problema.
liberálzöld.
2015. június 10. 12:47
Gratulálok. És a lóvé honnan lesz?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!