PM: Kövér álljon el őrült ötletétől!

2015. május 04. 14:47

A párt nem szeretné, ha sokkolókkal szerelnék fel az Országgyűlési Őrséget.

2015. május 04. 14:47

A Párbeszéd Magyarországért arra szólítja fel Kövér László házelnököt, hogy ne fegyverezze fel sokkolókkal a „magánhadseregét”.

Tordai Bence, az ellenzéki párt szóvivője hétfői, budapesti sajtótájékoztatóján a Blikk cikkére hivatkozott, amelyik szerint 10,1 millió forintért negyedik generációs elektromos sokkolókat szerzett be az Országgyűlési Őrség. A történelmet ismerve nem meglepő, hogy egy „végét érző rendszer igyekszik felfegyverkezni” – fogalmazott Tordai Bence, hozzátéve: azt kérik Kövér Lászlótól, hogy „álljon el ettől az újabb őrült ötletétől”.

A PM szóvivője megjegyezte, az ilyen típusú fegyverek bevezetését az ORFK azért utasította el 2009-ben, mert túl veszélyesnek találták azokat, az Egyesült Államokban, ahol rendszeresítették, a sokkolók számos halálesetet okoztak.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brigadéros
2015. május 04. 20:18
Ez most megkétszerezi a PM népszerűségét és ezzel már majdnem a parlamenti bejutási küszöb felét is el fogják érni???
moloy
2015. május 04. 19:48
Igazuk van! Aki nem akar védelmet, az ne kapjon! (És tegyenek ki valamilyen kitűzőt erről, nehogy mégis megtörténhessen!)
Morgen
2015. május 04. 17:02
Megint megszólaltak a Bajnai árvák. Feri bácsi szemkilövetésével meg a kutya sem foglalkozik.
silvester
2015. május 04. 16:51
Mar korabban is felmerulhetett volna ez az otlet,de a megvalositas szintjen.Jo par ellenz-s-eki kepviselonel mar regen alkalmazni kellene.Ok akik mar jo par eve,kulonosen 2010 utan,sokkoljak a kozvelemenyt egyre ocsmanyabb stilusu es hazugsagokkal tuzdelt felszolalasaikban.Gondoljunk csak Szel Bernadettre,a torpe mszp.szocinosztrak alaptalan ragalmaira es meg jo nehany jobbikos" kep"viselore. Ugy tunik nem kepesek elviselni a sorozatos valasztasi kudarcot,az nem elegge sokkolta oket.Rajta hat,sokkolni kell maskent,villanypasztorral,min.20 kilovoltal a marhakat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!