Orbán kapta az országot, Gyurcsánynak nincs hite

2015. május 31. 16:28

Furcsa háború alakult ki a Hermina úti templomnál, ahol Orbán Viktornak ajánlottak egy szentmisét. Ételosztás, tiltakozás, mise és felháborodás egy helyen.

2015. május 31. 16:28

Hangos zenével zavarták meg tüntetők az Orbán Viktor születésnapján tartott, egyesek szerint érte, mások szerint csak általában az ország vezetőiért felajánlott szentmisét. Az Index is a helyszínen járt.

Összesen 180 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agnieszka
2015. június 01. 17:27
Véleményem szerint extra undorító volt, amit a kápolnával átellenben a balos csürhe művelt. Valami hihetetlenül közönséges gondolkodásra vallott a szándékos csendzavarás, az ételosztás oda szervezése. Nem igaz, h. Orbán, mint miniszterelnök sara az, h. nem jut munka a képzetleneknek és a segély kevés. A segély sem a fán terem, hanem a dolgozóktól vonja el a kormány a rávalót. Aki több segélyért tüntet, az azért tüntet, h. vonjanak el a dolgozóktól többet, s adják a bármilyen okból nem dolgozóknak, mert ők rászorulnak. Sok segélyen tengődőnek gőze sincs arról, mennyit kell dolgozni ahhoz, h. az ember 5-ről 6-ra tudjon jutni. Bele kell törődni abba, h. azt a munkát, amihez NEM kell szakértelem, a világ MINDEN országában relatíve gyengén fizetik. Tanulni kell és még az sem mindegy, h. mit, sőt, hogyan. Nem az Orbán kormány műve a szegénység, van itt az már elég régen. Legalább az általános iskolát kéne jó eredménnyel elvégezni, s utána tovább tanulni, mert egyszerűen megszűnt a tanulatlanok bekapcsolásának lehetősége a munka világába. Bármilyen vérlázító, de az sincs messze, h. angolul legalább alapfokon tudni kell!
Viz Elek
2015. június 01. 15:31
Nekem erről a tüntetésről egy Szolzsenyicin novella jutott eszembe./A címére már nem emlékszem./ Amelyben valamelyik orosz városkában az ortodox templomban misét tartanak.A hős komszomolisták pedig a mise alatt és után folyamatosan hangosan gyúnyolják a sok idős és néhány fiatal résztvevőt.Az író végkövetkeztetése,hogy kommunizmus és komszomol már rég nem lesz de a hit megmarad O.o-ban mert az tartja össze a társadalmat. Szerintem itt is ez a helyzet. A libsik joggal tarthatnak bárhol hangos tüntetést, de mások hitét megzavarni, kigúnnyolni nincs joguk.Bár szerintük nekik lehet mert ez a liberális tolerancia.
csurcsányi
2015. június 01. 12:15
Szintiboy!Inkább a Hortysta dámák,mint a Gyurcsányista kommunista barisnyák!Ja egyébként,mikor lesz fegyenc testvér soron következő bérmálkozása?
Felebarát
2015. június 01. 11:55
Szent mise volt, vagy halottért szólt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!