Kovács Zoltán: A miniszterelnök nem foglalt állást

2015. május 01. 11:56

Kovács szerint Orbán Viktor nem foglalt állást halálbüntetés-ügyben, de ha az emberek beszélnek róla, akkor a politikának is kell.

2015. május 01. 11:56

Kálmán Olga arra volt kíváncsi az Egyenes Beszéd műsorában, hogy mit jelent a halálbüntetés témájának „napirenden tartása”. Vendége, Kovács Zoltán kormányszóvivő nem kívánta interpretálni Orbán Viktor szavait, megosztani magánvéleményét, vagy megelőlegezni a vita tartalmát. 

Azt leszögezte, hogy a miniszterelnök nem foglalt állást a kérdésben. Vélekedése szerint a politikának beszélnie kell arról, amiről az emberek beszélni akarnak, és ezt nem tilthatja meg senki.

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kukagyerek
2015. május 03. 09:38
"Kovács Zoltán: A miniszterelnök nem foglalt állást" ............ Így legalább másnap nem kell az ellenkezőjét mondania.
majszter
2015. május 03. 09:22
Az emberek nem akarnak beszélni a halálbüntetés visszaállításáról. Az emberek - és itt a normális emberekről, nem pedig agymosottakról van szó - a társadalmunk kultúrájának fokmérőjeként elutasítják a halálbüntetést. A halálbüntetés visszaállításáról Orbán szeretne beszélgetni, mert ezzel akarja elterelni a figyelmet arról, hogy a dohánybolti eladólány halála ráégjen a Fideszre. Az pedig már ráégett ... erről kellene társadalmi vita, kell-e az embereknek a Fidesz dohány mutyija? De erről Orbán nagyon nem szeretne beszélni...
császár
2015. május 02. 21:12
Viktor olyan embereket tud az arcunkba köpni, hogy okádni kell tőlük. Ez a Kovács az egyik legundorítóbb találmánya. Már szinte mindegy is mit mond.
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2015. május 02. 16:30
..nem foglalt állást.. Pont leszarja. Feltette a potya nyereményt mind a 3 oszlopra. (értsd: rulett)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!