Csintalan szerint Orbán rúgta ki őket

2015. május 13. 08:30

Csintalan Sándor szerint a jobboldali médiumok éléről lelkiismereti okokból távozó vezetők korábban hónapokig azt szajkózták, hogy „Orbán egy orosz kém”. Bayer Zsolttal vitáztak az Echo-n.

2015. május 13. 08:30

A mostanában gyakran Simicska Lajos nevében is nyilatkozó Csintalan Sándor és Bayer Zsolt csapott össze az Echo TV-ben, miután több cikkben és Facebook-bejegyzésben vitatkoztak egymással. A Lánchíd Rádiónál dolgozó Csintalan és a Magyar Hírlapnál dolgozó Bayer a jobboldali média szakadásáról beszélt a műsorban. 

Azt mondta Orbán Viktor, hogy mi, úgy ahogy vagyunk néhány százan, nem felelünk meg azoknak az ismérveknek, egy olyan sajtónak, amit ő elképzel a világról, meg kéne felelnie Öcsém!” – mondta Csintalan, aki azt is elmondta, hogy a Magyar Nemzetet vezető Liszkay Gábortól és Csermely Pétertől azt hallgatta korábban hónapokig, hogy „Orbán egy orosz kém”. 

Csintalan elmondta: a Nemzetnél és a Hírt TV-nél sokáig nem is tudta senki, hogy Simicska a tulajdonos. A Lánchíd Rádió munkatársa Liszkay Gábort és a Hír TV-től az Jobbik-közeli N1-hez igazolt célpontos Kisberk Szabolcsot is hazugnak nevezte. Bayer Zsolt nem sokat beszélt, de leszögezte: Simicska háborút kezdett Orbán ellen.

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2016. június 21. 21:48
Akkor az egész holokauszt egy családi vita! Mi közünk van az egészhez? Annyi, hogy erre az egészre a pénzt mi adózzuk, nap, mint nap figyelem felhívás van, az ördög nem alszik.
haj rá
2015. szeptember 19. 16:16
A büdös fasiszta szocbipsinek mint amilyen te és elletéseid vagytok,így véleményetek lehet!Te fajtád az unokaelletésed is használja ,de értékteremtő fizikai munkára fogunk,vagy gáz lesz én szóltam ! Ajvé Salome,Solomon!
haj rá
2015. szeptember 19. 16:15
A zsidaj brokerormány kormányoz! Soros,gyurcsány medgyesi vadai zpltai !
Brókerkormány
2015. június 26. 00:37
Larsza [Hozzászóló kiszűrése] 2015. május 13. 09:50 Ez a Csintalan milyen egy visszataszító alak! Mindig is kirázott tőle a hideg. Valóban egy ótvar bolsevik patkány Amikor a műsorát vezette, úgy ült ott mint egy hentes, csak az igazi hentesek nem ilyen pofátlanok Aki olyat mondott ami nem felelt meg neki, azt kikapcsoltatta a vonalból Apropó, megette már nyilvánosan a cipújét a Húsök terén? Vagy 10 műsorban beigérte anno, mert szerinte simon perec nem mondott olyat hogy "Felvásároljuk Manhatant, Magyarországot és Lengyelországot" Pedig de, mondta
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!