Nemzetközi életműdíjat kapott Chikán Attila közgazdász

2015. április 02. 08:52

Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professor emeritusa, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság elnöke, a CEU kuratóriumának tagja kapta meg elsőként a beszerzés és ellátás gazdaságtanának nemzetközi tudományos szervezete által idén alapított életműdíját.

2015. április 02. 08:52

Chikán Attila, a Budapesti Corvinus Egyetem professor emeritusa, a Rajk László Szakkollégium alapítója, a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) elnöke, a CEU kuratóriumának tagja kapta meg elsőként a beszerzés és ellátás gazdaságtanának nemzetközi tudományos szervezete (IPSERA) idén alapított életműdíját – közölte a MLBKT szerdán az MTI-vel.

A társaság közleményében azt írta: Chikán Attila a beszerzéssel és az ellátással kapcsolatos kutatás és oktatás területén elért kiemelkedő eredményeiért kapta a díjat, egyebek mellett az 1997 óta évente megrendezett, doktoranduszok számára meghirdetett salzburgi nyári egyetemek szakmai és szervezeti irányításáért.

Az MLBKT elnöke a díjat Amszterdamban vette át az IPSERA éves konferenciáján – olvasható a tájékoztatásban.

*

Fotó: Tőzsdefórum

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tevevanegypupu
2015. április 02. 11:34
Helyes.
hunmohikan
2015. április 02. 10:34
Maximálisan megérdemelte
kamasuka
2015. április 02. 09:46
Schröder meg a Gazpromnál állást, Juncker meg a butasága miatt EU főguru lett. És? Lépjünk tovább.
kispufi
2015. április 02. 09:30
mé' nem a panamai szabót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!