Harrach: A vallást nem lehet gyalázni

2015. január 14. 12:35

A KDNP frakcióvezetője szerint a múlt heti párizsi vérengzés egyik tanulsága az, hogy sem a sajtó-, sem a szólásszabadság nem terjedhet ki a vallásgyalázásra.

2015. január 14. 12:35

Sem a sajtó-, sem a szólásszabadság nem terjedhet ki a vallásgyalázásra - jelentette ki Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője a terrorellenes fellépésről tartott szerdai ötpárti egyeztetés után újságírók előtt. A kereszténydemokrata politikus azt mondta: ez az egyik tanulsága a múlt heti tragikus párizsi eseményeknek. Szerinte a bevándorlást is említeni kell az okok között.

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
brabant89
2015. január 15. 15:41
Este József levevé köntösét, bekené magát illatos olajjal és beméne Máriához. Mária azt mondá néki: József, most ne! Másnap este József levevé köntösét, bekené magát illatos olajjal és beméne Máriához. Mária azt mondá néki: József, most ne! Harmadik nap este József levevé köntösét, bekené magát illatos olajjal és beméne Máriához. Mária azt mondá neki: József, most ne! József méregbe gurult, és így szólt: Akkor basszon meg téged az Isten. És lőn.
Yuing
2015. január 15. 07:43
Gyalázni nem ? De keresztre feszíteni, máglyán égetni, kínozni, önkényesen más hitre áttéríteni azt lehetett ?
Ouroboros
2015. január 14. 18:29
De lehet. És kell is. Minél jobban erőltetitek ezt a szennyes esztelenséget, annál többet fogtok kapni a pofátokba, ti kaporszakállú terrorista szukái.
Akitlosz
2015. január 14. 17:51
Persze, hiszen szólásszabadság idején csak azt szabad mondani, amit szabad. Egy szabad országban bárki mondhatja, amit szabad. De mást nem, mert ha azt mondhatná, amit mondani akarna az ellentétes lenne a szabadsággal. Ez a Harrach egy vallási fanatikus szemétláda. Nyugodtan küldheti értem a TEKjét.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!