Háromszázzal száguldoztak az M7-en

2015. január 19. 13:02

Több mint 300 km/h-val száguldoztak az M7-en egy Lamborghinivel. Az útról lesodródva összetörték a kocsit, de sofőr és utasa túlélték a balesetet.

2015. január 19. 13:02

Az Index beszámol arról: egy cseh rendszámú Lamborghini Huracan 336 kilométer/órával száguldozott az M7-en a Dél-Balaton környékén. Az utasa fel is vette a száguldozást, ami végül az autópálya menti árokban ért véget. A sok tízmilliós értékű Lamborghini a felismerhetetlenségig összetört, de mind a sofőr, mind utasa túlélte a balesetet, igaz, az utas súlyos sérüléseket szenvedett.

A sofőrt, a 36 éves H. I.-t a rendőrök közúti veszélyeztetés megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. Az eljárást a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság Rendészeti Igazgatóság Közlekedésrendészeti Osztálya a napokban fejezte be, és a nyomozati iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Kaposvári Járási Ügyészségnek.

Összesen 167 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2015. január 20. 16:36
Akinek ilyen kocsi mellé némi esze is van, az valahogyan befizet néhány körre egy Forma 1-s pályára és ott próbálja ki azt, hogy mit is tud az autója, mert így ön és közveszélyes...
tango47
2015. január 20. 11:08
Azok az idióták, akik a havas hegycsúcsokon ugrálnak le síléceikkel 100-150 métereket legalább csak a saját életükkel játszanak. Remélem sittre vágják mindkettőt!
Szabadon ébredők
2015. január 20. 09:33
PÁV kategóriák PÁV III Teherautó PÁV II Autóbusz 12 fő felett PÁV I Megkülömböztető jelzést használó gépjárművek vezetésére jogosít fel Akinek ÉRTELME VAN, FELFOGJA A VIZSGÁÉLAT JELENTŐSÉGÉT
Szabadon ébredők
2015. január 20. 09:30
Jav Több ismerősöm véleménye szerint a B - úrvezető kategóriához is kötelezővé kéne tenni LEGALÁBB a PÁV III vizsgát, amit a C kategóriás - teherautósofőröknek kell letenni Aki nem tudja mi a PÁV Pályalkalamassági Vizsgálat, annak elmagyarázom A PÁV vizsgán NEM az autóvezetői tudást vizsgálják - autót a PÁV vizsgán SOHASEM vezetsz, a vizsgálat egy orvosi laboratóriumban történik - hanem különböző ügyességi, logikai és egyéb tesztekkel azt vizsgálják- PSZICHOLÓGUS IS RÉSZT VESZ A VIZSGÁLATON!!!!!!!!!!!!!! - hogy mennyire vagy DEFENZÍV!!!!!!! VEZETŐ, MAGYARRA LEFORDÍTVA, MENNYIRE nem VAGY AGRESSZÍV, MÁSOKAT DUDÁVAL, FÉNYSZÓRÓVAL AZ ÚTRÓL LEVILLOGÓ NEANDERVÖLGYI ELŐEMBER. Aki vett már rész PÁV vizsgálaton az tanúsithatja mindezt Minimum a B kategóriásik 20%-ának a jogosítványát kéne bevonni mert ön és közveszélyesek
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!