Rendkívüli parlamenti ülés lesz az útdíjról

2014. december 16. 15:44

Összegyűjtötte a szükséges mennyiségű aláírást az MSZP, így rendkívüli ülést kell tartani az M0-s és az autópályák bevezetőszakaszinak fizetőssé tételéről.

2014. december 16. 15:44

Összegyűltek az aláírások az MSZP által az útdíj kapcsán kezdeményezett rendkívüli parlamenti ülésnap megtartásához – közölte a szocialista frakció kedden. A közlemény szerint Kövér Lászlónak, az Országgyűlés elnökének össze kell hívnia a rendkívüli ülést, mivel az MSZP-s, az LMP-s és a független képviselők támogatásával összegyűlt a szükséges mennyiségű (negyven) aláírás.

Emlékeztettek arra, hogy az MSZP kedd délelőtt kezdeményezte a rendkívüli ülésnapot azért, hogy kiderüljön, ki támogatja, és ki ellenzi az M0-s és a bevezető autópálya-szakaszok fizetőssé tételét. Kunhalmi Ágnes, az MSZP fővárosi elnöke kedden közölte, azt akarják elérni, hogy azokon az utakon, ahol 2014-ben nem kellett fizetni útdíjat, jövőre se kelljen, és ezt országgyűlési határozati javaslatban is kezdeményezték.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2014. december 16. 19:25
Csak rendkívüli ülések vannak. Ügy dübörög minden, hogy öröm nézni. A Parlamentből kifelé.
kuwiq
2014. december 16. 17:29
Ezt el kellett volna kerülni. Lovat adni az ellenség alá, ráadásul nem is akármilyet???
realista
2014. december 16. 17:21
Gondolom nem volt nehéz összegyűjteni, mert az embereknek pártoktól függetlenül elegük van az ilyen ötletekből.
ördöngös pepecselés
2014. december 16. 16:22
DIKTATÚRA!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!