Hatodik lett a női kézi válogatott az Eb-n

2014. december 19. 17:25

A pénteki helyosztón 26-25-re kikapott a női kézilabda-válogatott a franciáktól, így végül a 6. helyen zárt a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon.

2014. december 19. 17:25

Hatodik lett a magyar női kézilabda-válogatott a magyar-horvát közös rendezésű Európa-bajnokságon, miután a pénteki helyosztón 26-25-re kikapott a francia csapattól a budapesti Papp László Arénában.

Az első félidőben Németh András szövetségi kapitány együttese végig futott az eredmény után, hol leszakadt, hol felzárkózott attól függően, hogy a támadósor miként teljesített. A gólokat többnyire Triscsuk Krisztina lőtte. A folytatásban határozottabbá vált a magyar válogatott, ráadásul Bíró Blanka is jól védett. A hajrában azonban jobban összpontosított az emberelőnyben remeklő francia csapat, fordított, aztán a győzelmet is kicsikarta.

Az eredeti célkitűzés a hat közé kerülés volt, ezt teljesítette a várandós Görbicz Anita nélkül felálló csapat. A válogatott a vasárnapi sorsoláson kap ellenfelet a jövő évi dániai világbajnokság selejtezőjére.

 

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gregorius
2014. december 20. 10:44
Görbicz nélkül ez volt a realitás, általában a végén buktunk. Ha megnézzük, a döntőt játszókkal szemben egész jól szerepeltünk. Egyáltalában nem érzem "égésnek" a szereplést.
indiáner
2014. december 20. 01:07
http://hatosfal.postr.hu/
bertrand
2014. december 19. 22:52
Keserű lett a vége, ettől azért többet vártam..
alex.leopardi
2014. december 19. 21:59
tinicsapat,erőn felül teljesitettek,gratulálok mindenkinek,a szakmai stábtól a csajokig
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!