KDNP: Helyes az internetadó visszavonása

2014. november 02. 15:49

A KDNP elnöksége üdvözli az internetadó visszavonását, és bízik benne, hogy a kistelepülések internetellátásának fejlesztése nem késik emiatt. Az elnökség az ülésen „jóleső érzéssel” nyugtázta a Fidesz-KDNP elsöprő győzelmét az önkormányzati választásokon.

2014. november 02. 15:49

A Kereszténydemokrata Néppárt elnöksége helyesli „a tévesen internetadóként” emlegetett adókiterjesztés visszavonását, és reméli, hogy a kistelepülések internetellátásának fejlesztése emiatt nem késik. Ezt a kisebbik kormánypárt közölte vasárnap az MTI-vel, hétvégi elnökségi ülése után.

A KDNP közleménye szerint az ülésen megerősítették, hogy a kereszténydemokraták fontosnak tartják az üzletek vasárnapi nyitva tartásának ésszerű szabályo­zását. Javasolják, hogy az alapvető kereteket az Országgyűlés szabja meg, azonban legyen a telepü­lési önkormányzatoknak is megfelelő jogkörük, hogy a tényleges helyi igényeket figyelembe vehes­sék.

Az ülésen szó volt az önkormányzati választáson elért eredményekről is, és az elnöksége „jóleső érzéssel” nyugtázta a Fidesz-KDNP szövetség elsöprő győzelmét. A kereszténydemokraták tisztában vannak azzal, hogy ami számukra öröm, az más indulók számára ke­serűség. Ám még a legnagyobb választási vereség sem indokolja, hogy egyesek kétségbeesésükben nemzetközi támadássorozatot indítsanak Magyarország ellen – írták a közleményben.

A KDNP országos elnöksége felkéri az Or­szággyűlésben frakcióval rendelkező ellenzéki pártokat, hogy mind itthon, mint az Európai Parla­mentben határolódjanak el a Demokratikus Koalíció felelőtlen lépéseitől – olvasható a közleményben.

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Barnabox
2014. november 03. 16:29
Puha gerincű, igazi szélkakas társaság!
kukagyerek
2014. november 03. 10:39
"KDNP: Helyes az internetadó visszavonása" ........ Ritka egy takony társulat! Amikor a vezérük bedobta az internetadó lehetőségét, akkor meg azt helyeselték. Birkák! Ezekre szavazgattatok? Büszkék lehettek magatokra!
Akitlosz
2014. november 03. 01:40
Tehát akkor a beterjesztése nem volt helyes. Azért az túl kevés egy kormánytól, hogy annyi helyes dolgot csinál, hogy nem csinál helytelent.
Tulipánfa
2014. november 03. 00:41
A KNDP a NER-nek megfelelően működik. Miután Orbán megmondja mi lehet a KNDP véleménye, utólag azt ők nyilvánosságra hozzák.Ez a bátor, önálló véleményük.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!