„Angyali arccal végigültem a saját akasztásomat”

2014. november 13. 09:17

„A kereszténység Krisztus követését jelenti, nem azt, hogy valaki hülye” – mondta a KDNP-ből kizárt Szalma Botond.

2014. november 13. 09:17

Szalma Botondot kizárták a KDNP-ből, mert elindult a Fidesz-KDNP hivatalos IV. kerületi polgármesterjelöltjével szemben. 

Ez egy bohóciskola. Három órán keresztül egy értelmes mondat nem hangzott el a fegyelmi tárgyaláson – mondta Szalma a kizárása kapcsán. Ettől még visszavágyik a KDNP-be, mert erről szerinte nem a párt tehet. „A kereszténység Krisztus követését jelenti, nem azt, hogy valaki hülye” – fogalmazott.

Szalma készül arra, hogy egyszer lesz egy rendes, normális KDNP, ami visszafogadja. Nem nekem kell szégyellni magam, hogy útba voltam bizonyos személyeknek, mert normális pártot szeretnék – mondta.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csigorin
2014. november 14. 09:09
Elindul a part jeloltje ELLEN. Ezek utan csodalkozik a kizarason? Hat kedves egeszsegere.
Rockpapa
2014. november 14. 08:38
A családi veszekedést a cigányok szokták az utcán elintézni.Nemsokára a jókomám a DK-ban találja magát a többi "keresztény"politikus között.Kerék-Bárczy,Debreceni,már tárt karokkal várja.
Zokni
2014. november 13. 17:58
Végighallgattam - sajnos. Lehet, hogy bennem van a hiba, de sem az nem derült ki, hogy miért rúgták ki, sem az, hogy az eljáró fórumon miről vitatkoztak. Látom, hogy leírták, de akkor meg miről szólt a riport?
lutra
2014. november 13. 15:24
A sértett nagytőkés... nem kapott pozíciót.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!