Ömlik a gáz Kiskunfélegyházánál

2014. szeptember 20. 15:01

Tíz méter magas gázoszlop tör fel Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között, mert megsérült egy nagynyomású gázvezeték. Személyi sérülés nem történt a baleset miatt.

2014. szeptember 20. 15:01

Megsérült egy hét bar nyomású gázvezeték, emiatt mintegy tíz méter magas gázoszlop tör fel a földből Kiskunfélegyháza és Tiszaalpár között – közölte a Bács-Kiskun megyei katasztrófavédelmi szóvivő helyettese szombaton.

Krix Orsolya elmondta: a város hivatásos tűzoltói percek alatt kiértek a helyszínre, két vízsugárral védik a területet a robbanásveszélytől, és a közelben lévő tanyáról egy embert kimenekítettek.

A gázszolgáltató szakemberei jelenleg is dolgoznak az eddig ismeretlen okból keletkezett hiba elhárításán, ehhez csökkentették a nyomást a sérült vezetékben. A javítás idejére a Szolnok-Kiskunfélegyháza vasútvonal érintett szakaszán átmenetileg szünetel a közlekedés – tette hozzá Krix Orsolya. 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
3M..
2014. szeptember 20. 22:26
Nem nyugszanak ezek a Félegyházi szeparatisták. Lehet egy demokratikus szőnyegbombázás ráférne Tiszaalpárra. Szabotőrök! Szebb Jövőt!
liberálzöld.
2014. szeptember 20. 20:41
Na, nagyagy dolog! Van bőven!
Eltünt
2014. szeptember 20. 16:47
Országot rongáló kártékony személyektől mit várunk ,afféle szalmakazal gyújtogatás már a rákosi korszakban divat volt.
Eltünt
2014. szeptember 20. 16:42
Szabotázs történt????
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!