Andy Vajna nem kommentálja offshore érdekeltségeit

2014. szeptember 10. 09:59

A filmproducer szerint mindegy, hogy van-e köze az atlaszo.hu által összegyűjtött offshore cégekhez. Andy Vajna szerint a portálnak sok ideje van, ha ilyenekkel foglalkozik.

2014. szeptember 10. 09:59

Az RTL Klub riportere próbálta faggatni Andy Vajnát arról: mit szól az atlaszo.hu cikkéhez, amely 14 offshore céggel hozta őt összefoggészbe, a filmproducer azonban nem válaszolt érdemben.

„Riporter: Mit szól ahhoz, hogy az atlatszo.hu 14 offshore céggel hozta kapcsolatba az ön nevét? Illetve a Valdit és a Magyar Enterprisest?

Andy Vajna: Örülök, hogy ennyi idejük van.

R: Ezt nem kommentálja?

A.V.: Miért kommentálnám? Hülyeség.

R: Nincsen köze egyik céghez se? 

A.V.: Nem mindegy? Szevasz. Mondtam, hogy erről nem beszélünk.”

Andy Vajnát ezt követően Kaminski Fanny, Orbán Viktor Facebook-oldalának szerkesztője vette védelmébe, mondván a riporter ne kérdezzen olyat, aminek nincs köze a sajtótájékoztató témájához.

*

Az RTL Klub videóját nem lehet beágyazni, az ide kattintva érhető el.

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
A helység galagonya
2014. szeptember 10. 11:50
Amíg mi itthon szenvedtünk a Kádár rendszer alatt ez a balfasz sütögette a pecsenyéjét az USA-ban. Most takarodjon haza!
gudmen
2014. szeptember 10. 11:45
politika= bünözés..25 éve ez megy..és nem látnia végét... az autopálya most is 3 milliárdért épül...lassan több offshore cég van a kormány körül..mint összesen ahány bejegyezve akajmán szigetekre...a KÖZBE szerzéseket most nem libsi nyeri..hanem a fidesz közeli..vasutat 2.5 milliárdért ujitják km-enként.. igaz, hogy nem ellopott pénz..a stadion..vagy a 200 milliárdos alapitvány..de oly sok helye lenne ebben a nyomorgo országban... amig tombol korrupcio...itt nem lesz változás..25 év alatt csak romlott a helyzet..az mszp kiszabaditotta a szelllemet a palackbol..a fidesz vissza se akarja zárni..
popzene
2014. szeptember 10. 11:04
Ha valaki "offshore-lovag" (c by Magyar Nemzet, hehe), az Orbán Viktor seggnyaló jobbágyai számára csak szoci kormányok idején jelent problémát. Mindjárt jönnek, és megmagyarázzák, hogy miért kell ezt is megtapsolni.
gulubulu
2014. szeptember 10. 10:44
Andy Vajna profi szintre fejlesztette a Magyar költségvetés törvényes megcsapolásának (lerablásának) módszerét. Csak azt nem értem, hogy jobboldali honfitársaimat ez miért teszi boldoggá?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!