Tasnádi: Magyarországon összekeverik a szakmát a politikával

2014. június 22. 17:38

Tasnádi László szerint nem aggályos, hogy „kémelhárító” volt az előző rendszerben: mint mondja, ez csak egy szakma és sajnálja, hogy nem '89 után született.

2014. június 22. 17:38

Tasnádi azt is tagadta, hogy Nagy Imre újratemetésének napján jelentettek volna neki az ügynökei, azt viszont elismerte, hogy dolgozott aznap. Hozzátette: nem mond le, és ezzel kapcsolatban nincs mérlegelnivalója, mert nincsenek bűnei.

Összesen 64 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2014. június 23. 09:08
Tipikus III/akárhányas felfogás. Ez csak egy szakma. Vagyis annak dolgozik, aki megfizeti a szaktudását. Nem csoda, hogy most éppen Fideszes. De mi lesz holnap, ha valaki kicsit kövérebb bukszával áll elő, mint Pintér x Orbán? Mi lesz, ha valmely ország jobban megfizeti a szaktudását, mint M.O? Akkor kinek dolgozik a szakember?
6qwasyx
2014. június 23. 08:33
Van-e ma kommunistább egy fidszesnél Magyarországon?
betamás89
2014. június 23. 08:27
Következmények nélküli ... ez van. Horn is csak egy "alkalmazott" volt a belügyminisztériumban. Medgyessy is csak "gazdasági szakember" volt.
Felebarát
2014. június 23. 00:48
A Főcsoportfőnökség központi és a rendőrfőkapitányságok állambiztonsági szervei: III/I. (Hírszerző) Csoportfőnökség, III/II. (Kémelhárító) Csoportfőnökség, III/III. (Belső Reakció Elhárító) Csoportfőnökség, III/IV. (Katonai Elhárító) Csoportfőnökség, III/V. (Operatív Technikai) Csoportfőnökség, III/1. (Vizsgálati) Osztály, III/2. (Operatív Figyelő és Környezettanulmányozó) Osztály, III/3. („K” ellenőrzési) Osztály, III/4. („X” ellenőrzési) Osztály, III/5. (Rádióelhárítási) Osztály III/6. (Személyzeti) Osztály, amúgy ezek közül, sokaknak még most is szerepük van, csak más a neve és belesimultak a dolgokba...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!