A hangnem

2014. május 16. 14:54

Kemények voltak a választási bizottságok, mint a vídia: csaknem 1,8 milliárdos bírságot osztottak ki azoknak a (zömében) sebtében alakult pártocskáknak.

2014. május 16. 14:54
Sudár Ágnes

Eleve a nyilvánvaló rutintalanságukat használta ki a törvényalkotó, amikor mégsem hagyta őket indulni a választáson; aztán meg visszakérte a lepecsételt papírokat. Elég sarc volt nekik a büntetés, no és az, hogy egy hétig rajtuk röhögött a magyar újságolvasó.

Ja, hogy bárki is komolyan gondolta, hogy ebből a csaknem kétmilliárdból bejön bármi is? Remélem, tervezni senki nem tervezett az összeggel, mert akkor bizony hiányozni fog az a kétszáz méternyi szakasz az autópályából, amire így nem futja. Ez az! Akár meg is csinálhatnánk, hagyjuk ki azt a részt: lenne mi emlékeztessen, hogy göröngyös úton jutottunk el a demokrácia felső fokára, az igaz magyar példához. Mert mi ismét megmutattuk a világnak, hogy lehet nagyot álmodni, s pártot is alapítani három nap alatt. Négy év múlva aztán jobban megy majd, addig a hárombetűs uniók, dimenziók, pártok és szövetségek megtanulnak aláírást gyűjteni, felszámolják, majd újraalakítják magukat 2018-cal a nevükben. Mi meg a kétszáz méternyi zötykölődés közben csak magunkhoz térünk, s végre eszünkbe jut, hogy a számlákat sürgősen fel kell adnunk. Mert nálunk csúnya vége lesz.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ángyán Páván
2014. május 16. 17:37
Mer a boldogság egysége az autópálya kilométer.
kulakman
2014. május 16. 17:37
Még a tágabb ismeretségi körömben is volt olyan aki komolyan ecsetelte miért érdemes pártot alapítani , és indulni a választáson , hát nem érdemes , azért lássuk be nem volt teljesen értelmetlen a féltés a választás előtt , vigyázz mert rosszul is elsülhet , hát van akinek elsült!!!
A_Haza Bölcse
2014. május 16. 15:31
na most akkor azért gonosz a fidesz amiért létrehozta a bizniszpártokat hogy gynegítsék a baloldalt, vagy azért gonosz a fidesz mert keményen eltapossa a bizniszpártokat hogy elvegye a kedvüket a baloldal gyengítésétől?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!