Hermann: Volt csalás az MCP-nél

2014. március 27. 11:30

Közvetlenül és közvetítőn keresztül folyt a választási csalás a kis pártoknál Hermann György szerint.

2014. március 27. 11:30

Hermann szerint történt választási csalás az MCP-nél, a kis pártok egymás között is kereskedtek az ajánlóívekkel, de voltak közvetítők is. Az MCP jelöltjének kampányfőnöke szerint igazi kis tőzsde működött az ajánlóívekkel.

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NeMá
2014. március 27. 16:39
1. Légyszíves emlékezzen vissza mindenki, pár hete, talán egy hónapja mekkora botrányt akart abból kavarni ellenzék, hogy a bizottság mennyi aláírást vissza dob, talán elhangzottak 40%-os számok is, és ezért gyűjtenek 500-nál sokkal többet. Nem tudom, de nem lehet, hogy a bizottság ezeket a másolt papírokat zárta ki? 2. Horváth András Reload! Olyan bizonyítéka nincsen, ami kiállná az igazság szolgáltatás próbáját, sőt még a vérmes Index mércéjét sem ütötte meg. Saját szavaival mondja el, hogy még az újság írok sem hittek neki. 3. Ennek is 3-hét kellet, hogy legyen lelkiismerete? Nem ám azonnal, ott a helyszínen, amikor meglátja áll fel és köszöni szépen megy a rendőrségre!
nemfelejt
2014. március 27. 14:15
Hát igen...végül is cigányok...most meglepődött ezen valaki...de most fizettek ezért...állítólag...
atila68
2014. március 27. 14:10
Vicces. Szénné kereste magát az aláírásokkal, most meg kimondja, hogy bűnelkövetett. Gondolom az interjú után vitték elfele bilincsben.
Kárpáti Zoltán
2014. március 27. 12:18
A fagyi visszanyalt. Az általuk tenyésztett cigányok önállósodtak és kicsúsztak a kezükből. Ennyi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!