Dudapartit tartottak Orbánnak az Ifjú Demokraták

2014. március 14. 10:41

A DK ifjúsági társszervezetének aktivistái táblákkal biztatták dudálásra azokat az autósokat, akik kormányváltást akarnak.

2014. március 14. 10:41

 

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2014. március 14. 20:08
Én most Magyarországon vagyok? http://www.youtube.com/watch?v=LTBamruzZFQ#t=138 vagy Izraelben?
justiceforhungary
2014. március 14. 19:54
http://www.youtube.com/watch?v=5pYzyerJrOA
Jason Bourne
2014. március 14. 19:32
"Dudapartit tartottak Orbánnak az Ifjú Demokraták" Mind a ketten?
korona
2014. március 14. 19:07
(bemásoltírás)---------------------------------------------------------------------- GLADIO BUDAPESTEN? Új ellenzéki erőkről, az újabb Fidesz kétharmad után pedig a politikai rendszer felforgatásáról álmodozik a 444.hu liberális médiaorgánum, - az olvasói pedig nemegyszer annak adnak hangot, hogy ezt a kormányt "demokratikus úton már nem lehet eltávolítani". Felmerül a kérdés: milyen úton akarják eltávolítani a kormányt a magukat liberálisnak gondoló idióták, akik néhány héttel egy demokratikus országgyűlési választást követően nem-demokratikus módszerrel akarnak kormányt váltani? Egyértelmű, hogy a baloldali ellenzék a választások elvesztésére készül, Mesterházyt pedig a balek szerepében tették miniszterelnök-jelöltté. Az is tudható, hogy a radikális atlantista baloldal nyugaton a legfelsőbb körökből kap pénzt és utasítást. Eközben az EBESZ a Külügyminisztérium kérése ellenére is csak korlátozott megfigyelő missziót tervez Magyarországon. Mivel nem lesz nemzetközileg ellenőrzött a választások egésze, ez a következő parlamenti ciklus zavargásai nyílt előkésztésének tekinthető. Az EBESZ ugyanis megadja az alapot az ellenzéki erőknek ahhoz, hogy választási csalásra hivatkozzanak. Eközben a liberális sajtó már most arról beszél, hogy "több lesz a tüntetés, valamint egyéb utcai megmozdulás", emellett a Facebook-on szervezett tüntetések hullámára készülnek. Az elmúlt két év során a fővonalú médiát ijesztő mértékben töltötték fel liberális idiótákkal. A HVG-nél, az Origo-nál és más sajtóorgánumoknál helyezkedtek el olyan újságírók, akik korábban az Index-en, valamint más liberális oldalakon terjesztették a züllést és szellemi igénytelenséget. A legjobb példa erre az a Tóta W. Árpád, aki szintén az Indextől távozott, majd a HVG-hez átigazolását követően a HVG hasábjain is elkezdett megjelenni az a hülyegyerek-stílus, ami korábban az Index elidegeníthetetlen sajátja volt. Olyan előkészületek ezek, melyek mind egy irányba mutatnak. Az atlantista erők hazánk felforgatására készülnek. Az utóbbi években ehhez hozzáigazították a hazai sajtót, egyetlen nagy ellenzéki erővé borították össze az összes hiteltelen és közmegvetéssel övezett politikust, hogy a választást garantáltan elveszítsék. Emellett megadják számukra azt a táptalajt is, hogy a vereséget követően "választási csalásra" hivatkozzanak, és már most nem-demokratikus rendszerváltásról beszélnek, pedig még le sem zajlott a választás. Ezek a nyugati felforgatás előkészületeinek jelei. Lángba akarják borítani Budapestet, hazánkban is sor kerülhet olyan eseménysorozatra, ami a közelmúltban Kijev utcáin történt. Akkor pedig a nemzeti erőknek fel kell lépnie a rend védelmében, hogy a liberalizmusra az elkövetkező generációk csak mint felforgató erőre emlékezzenek, ami néhány hétre szemétdombot csinált a fővárosból. Molnár István
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!