Tovább retteghet a rezsi

2014. február 25. 09:37

Jelentősen csökkentené, vagy akár teljesen el is törölné a közműszolgáltatások alapdíjait a Fidesz.

2014. február 25. 09:37

Lázár János már a hétvégén arról beszélt, hogy nem tudnak annyit csökkenteni a rezsin, hogy ne legyenek nyereségesek az energiaszolgáltatók; Rogán Antal pedig hétfőn beszélt az alapdíjak csökkentésről, illetve esetleges eltörléséről.

A kormány szerdán tárgyal majd a közműcégek nonprofittá tételéről.

Az MSZP szerint egyébként sokkal többet vesz el a Fidesz más oldalon, mint amennyit a rezsicsökkentéssel ad. Az Együtt-PM szerint pedig a szolgáltatás minősége fogja bánni a rezsiharcot.

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lionheart
2014. február 25. 15:08
Az energiaszolgaltatas is hasonlo lesz a MAV-hoz, a Volan-hoz, a BKV-hez, a Magyar Postahoz es a tobbi allami vallalathoz, amik hasonloan non-profit modon mukodnek. Mind ismerjuk, milyen szinvonalon "szolgaltatnak" ezek. Milyen jo is lesz ez!
Julismama2
2014. február 25. 13:52
Te meg hülye vagy.
lionheart
2014. február 25. 13:40
Szerintem a szolgaltatoknak kellene fizetni nekem, hogy fogyasztom az aramot es a gazt.
Pinter68
2014. február 25. 13:39
Hát, mijjen rendes ez a Fidesz! Meghalgassa a zemberek kérését, hogy kevesebbet akarnak fizetni a közművekért. Az mondjuk nagyon szexi, hogy éppen a zömében önkormányzati tulajdonú távfűtőcégeket fogja az alapdíj eltörlése érinteni. Szóval megin azt a zseniális megoldást fogjuk látni, hogy díjcsökkentésre kényszeríti őket a kormány majd költségvetési támogatás formájában visszajuttatja nekik a kieső bevételt. Bravó, hülyék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!