Orbán: Minden médiának családbarátnak kellene lennie

2014. január 24. 18:51

Mi adja a média hasznát Orbán Viktor szerint?

2014. január 24. 18:51

 Az a média, ami a családról nem hoz nekünk híreket, nem hoz beszámolót, nem tudósít, az a média bizony nem ad teljes képet az életről – mondta Orbán Viktor a Képmás magazin Családbarát Médiáért díjának átadóján, csütörtök este. 

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ouroboros
2014. február 27. 14:39
Ez mit jelent? Ráhel lesz a következő MTV-elnök?
rajgy
2014. február 24. 08:40
A napokban hangosan sikitozott az ATV az 1941-es "idegenrendészeti" kiutasítás miatt. (hogy az már holokauszt volt, mert embereket küldtek a halálba, stb...) Nos találtam egy zsidó újságot 39-ből: 1939 március 7. Akkor még csak a Felvidék lett visszafoglalva, és benne a hír, hogy az 50 ezer ott élő zsidóból, az idegen zsidóknak (lengyelországi, romániai, jugoszláv) el kell hagyni a Magyarországhoz került részt. Kb 4 ezer családot érint ez. http://pdfs.jta.org/1939/1939-03-07_078.pdf Szivesen megkérdezném a Kálmán Olgától, hogy már ez is a holokauszthoz tartozik e? Mert ugyanazt csinálták 41-ben is. (Kamenyec-Podolsk)
doncamillo
2014. február 24. 08:40
Nagyon helyes! Elegem van már az ocsmány amerikai szennyből, amit már odaát is réges-rég kivágtak a kukába! Mint a szemét élelmiszerüket, a médiaszemetüket is ránk sózzák!
IgazságosIzomViktor.
2014. február 24. 01:05
Na ezeket a gondolatokat felírom miközben egy könnycseppet elmorzsolok.Mondja ezt egy olyan ember aki a közszolgálati csatornákat teljesen megszállta és propagandacélokra meg agymosásra használja.Keményen és kegyetlenül.Minden vezető posztra a saját embereit rakva.Egyre jobban megosztja a magyarokat,nyomja a legócskább nacionalizmust és populizmust,és aki ennek ellentmond az nem magyar.Egyre több jele mutatkozik Orbánon az elmebajnak. Különben meg ott van neked a világtörténelem legérdektelenebb tv műsora a CSALÁDBARÁT.Ha annál unalmasabbat tud valaki csinálni azelőtt megemelem a kalapom.Na abban vannak családi hírek.Csak a kutyát se érdekli hogy Hlusztvisihák Miska családjában a 8 gyerek mivel szeret foglalkozni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!