Harminchárom képviselő maradt néma a Házban

2014. január 02. 20:15

Huszonhét kormánypárti, négy független és két ellenzéki képviselő ült 2013-ban a parlamentben úgy, hogy egyszer sem szólalt fel. Közöttük van a vak komondoros Balogh József, Kubatov Gábor, a DK-s Ficsor Ádám vagy az MSZP-s Puch László.

2014. január 02. 20:15

Az RTL Klub híradójának stábja nem adta fel, és telefonon is megkereste az érintett képviselőket. A többség nem kívánt válaszolni, az MSZP-s Puch László viszont hangüzenetet hagyott a riporter telefonján: „Én ebben nem kívánok részt venni, jó? Csókolom! Boldog új évet magának!” A DK-s Ficsor Ádám azzal indokolta némaságát, hogy a parlamenti munka sokrétű, és ő annyi mindennel foglalkozott, hogy erre már nem jutott ideje.

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gross
2014. január 03. 00:22
A tényleg produktív szakmai munka az egyéni képviselői indítványok, módosítók elkészítése, ehhez a szakmai és lobbicsoportokkal folytatott egyeztetések, frakción belüli ill. kívüli támogatás megszerzése, a bizottsági munka egy része. A plenáris ülésen általában csak a politikai üzenetek közvetítése megy, ill. senkit sem érdeklő és semmit meg nem változtató, de kötelező viták. Szerencsére ezeket az új házszabály korlátozza a következő ciklusban.
bsandor
2014. január 03. 00:03
küldjük a heti hetest a parlamentbe és meg van oldva
jenggot
2014. január 02. 23:22
Ezen nem értem mit kell lázadni kevesebb mint 10 százalék.
krksziget99
2014. január 02. 21:37
Ficsort, és Puchot az akasztófára ha nem idén jövőre!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!