Nem „idiótán” és „perverzen” kormányozna az MSZP

2013. december 18. 12:14

Mesterházy Attila szerint a jelenlegi kormány idióta gazdaságpolitikát és perverz társadalompolitikát folytat, ők viszont nem így kormányoznának, ha hatalomra kerülnének. A szocialista pártelnök az MSZP és az Együtt-PM Pest megyei jelöltjeinek bemutatóján azt mondta: mennie kell annak a politikának, amely a stadionépítést választja a gyermekéhezés megszüntetése helyett.

2013. december 18. 12:14

Élesen bírálta szerdán Budapesten a kormány politikáját az MSZP elnöke, aki azt mondta: ha kormányra kerülnek, nem olyan „idióta” gazdaságpolitikát és „perverz” társadalompolitikát fognak folytatni, mint amilyet szerinte a jelenlegi kabinet folytat.

Mesterházy Attila az MSZP és az Együtt-PM Pest megyei országgyűlési képviselőjelöltjeinek bemutatásán kijelentette: mennie kell annak a politikának, amely a stadionépítést választja a gyermekéhezés megszüntetése helyett. A szocialisták elnöke megerősítette, többkulcsos, progresszív adórendszert szeretnének, de annak kulcsait nem tudják még megmondani. Hozzátette ugyanakkor, hogy adót akarnak emelni a gazdagoknak, mert nagyobb szolidaritást várnának tőlük, a kisebb keresetűeknek pedig adni szeretnének.

Szigetvári Viktor, az Együtt-PM szövetség társelnöke azt mondta, jelenlegi formájában megszüntetnék a rezsicsökkentést, de rengeteg dolgot tennének azért, hogy olcsóbb legyen a közszolgáltatás. Többek között azzal indokolt, hogy a víziközmű-társaságok félévnyi rezsicsökkentés után 7,5-8 milliárd forint mérleg szerinti veszteséggel számolnak.

Összesen 50 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2013. december 18. 17:01
Szerencse, hogy a házmesterből nem kell hülyét csinálni, megoldja saját erőből.
kjkj945
2013. december 18. 15:56
Hát milyet mese?? Ja mint 45-90, 94-98 és 2002-2010 között!!
FabiánA
2013. december 18. 15:51
Meseházi hehe, pedig már adtatok egy perverz miniszterelnököt, idióta gazdaságpolitikájával együtt :D
Cafka Margit
2013. december 18. 15:19
"idióta... perverz..." - aki elfelejtette amit műveltetek utóbbi két ciklusotok alatt... no az mind idióta, ha még ráadásnak rátok is szavaz akkor perverz is...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!