A rezsicsökkentés legfeljebb a választásokig tart a Jobbik szerint

2013. december 09. 15:37

A Jobbik szerint egyre több jel utal arra, hogy a kormánypártok csak a jövő évi választásokig tervezik fenntartani a rezsicsökkentést, és azt követően akár újra emelkedhetnek a közműszolgáltatások árai.

2013. december 09. 15:37

Apáti István jobbikos képviselő hétfői sajtótájékoztatóján beszélt erről, emlékeztetve: Kovács Pál energiaügyért felelős államtitkár a Nemzetközi Energia Ügynökség (IEA) múlt heti konferenciáján arról beszélt, hogy versenyképes árakon kell szavatolni az ellátás biztonságát a magyar fogyasztók számára.

Emellett a kormánypárti többség hétfőn nem támogatta annak a jobbikos javaslatnak a tárgysorozatba vételét sem, amely alaptörvényi védelmet biztosított volna az állami kézben lévő közműszolgáltatóknak – tette hozzá Apáti István.

Szerinte a kormánypártok a rezsicsökkentéssel akarnak választást nyerni, aztán ismét emelkedhetnek az árak. Ez - mondta - ugyanaz a módszer, amit a Gyurcsány-kormány alkalmazott 2006-ban, amikor a választások előtt csökkentették az áfát, majd a választások megnyerése után visszaemelték azt. Az viszont „sokkal durvább becsapása a választóknak, amire a Fidesz készül” – értékelte.

Összesen 34 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Wagner Hopkins
2013. december 09. 20:55
A Rabbik a Balóék megbízását hajtja végre.
cutcopy
2013. december 09. 19:33
"A rezsicsökkentés legfeljebb a választásokig tart a Jobbik szerint" Hűha, pedig állítólag a Jobbik nyeri a választásokat..)
Vörös Gyuláné
2013. december 09. 19:22
Megörökölte a Jobbik a Szilvási-féle jósdát talán?
kamasuka
2013. december 09. 17:52
Bárcsak a Jobbik csak addig tartana!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!