Újra megjelentek a taxishiénák a reptéren

2013. november 06. 09:59

Több tucatnyi szabadúszó taxis vadászik minden nap a külföldiekre a Liszt Ferenc repülőtéren.

2013. november 06. 09:59

Elvileg a Főtaxi a Liszt Ferenc repülőtér kizárólagos partnere, ennek ellenére naponta több tucat szabadúszó taxis is vadászik a külföldről érkezőkre, olykor a legálisan dolgozó taxisok munkáját is akadályozva.

A „taxishiénák” a reptér és a Főtaxi szerint agresszívek, olykor a sorból is kirángatják az utasokat, a legális taxisokat pedig verbálisan inzultálják. A rendőrség ugyanakkor csak akkor léphet fel ellenük, ha szabálysértés történik a szemük előtt.

Az illegális fuvarozók a reptér szerint mindenkinek kárt okoznak, beleértve az országot is, hiszen a külföldiek elsőként egy lehúzós, számla nélkül dolgozó taxisba futnak bele, mikor megérkeznek Magyaroszágra. Mindennek ellenére a Liszt Ferenc repülőtér egyelőre tehetetlen az ügyben, most a fővárossal és a BKK-val együtt próbálnak megoldást találni a problémára.

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2013. november 06. 17:54
Csak sárgát engedni a reptérre, a többi meg nem taxi!! Előrehozni a rendeletet a reptérre!!
burgerking
2013. november 06. 17:46
Amúgy ebben hiénák vs. kormányzati főtaximaffia-történetben még a zavarosban halászó taxisok a kevésbé ellenszenves felek.
burgerking
2013. november 06. 11:06
Mint a budapesti taxistársadalom egy tagja, szívesen kivetném magam közül őket, ha már hárdijános ezt várja tőlem. Szívesen odamennék segíteni, de sajna csak 5 percre állhatok meg a reptéren és ebbe nem fér bele.
szalámis hegedű
2013. november 06. 10:34
A maffiakormány leképeződése a mindennapokban. Mert Orbán jobban teljesít.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!