Sokba kerülhet Vadaiéknak a monokli

2013. november 10. 17:56

Kövér László súlyos rendsértés miatt fejenként százharmincezer forintos bírságot szabna ki a pár nappal ezelőtti festett monoklis tiltakozásért, melynek során DK-s képviselők Balogh József lemondását követelték.

2013. november 10. 17:56

November ötödikén a napirend előtti felszólalások elhangzása után Vadai Ágnes és Szűcs Erika festett monoklival az arcukon az ülésteremben, a Demokratikus Koalíció öt másik tagja pedig feliratokat tartva az egyik páholyban tiltakozott. Azt követelték, hogy Balogh József mondjon le mandátumáról, vagy a Fidesz tegyen valamit ez ügyben.

A házelnök szerint Vadaiék súlyosan megsértették az Országgyűlés rendjét, ezért azt javasolja, hogy 130-130 ezer forinttal csökkentsék a tiszteletdíjukat – írja a vs.hu.

Összesen 198 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
6qwasyx
2013. november 11. 15:07
Ha Vadaiéknak a maximum, akkor a zsidózó jobbikosnak, az asszonyverő fideszesnek, a részeg kereszténydemokratának mennyi jár? 50 botütés?
csuka
2013. november 11. 14:01
Kövér Lászlóról: " A gazdag életrajzi elemekből kár volt kihagyni a legfontosabbat: Kövér László felvételi vizsga nélkül került be az egyetemre. ...No nem azért, mert tanulmányi versenyt nyert. Atyai kitüntetés mentesítette a felvételi alól, (mint akkor másokat is, kiszorítva az értelmes diákokat). A kitüntetés neve: Szocialista Hazáért Érdemérem. Indoklás: "Az 1956-os ellenforradalom leverésében szerzett elévülhetetlen érdemeiért." A gyermek nem felelhet az apa rémtetteiért. DE! Nem az apát vették föl az egyetemre teljesítmény nélkül, hanem a gyermekét!!! Egyébként a köteles beszéd elhangzott Békés megyében, aztán Tatabányán az Árpád Szállóban, majd Szombathelyen. (a békési esetben pert is vesztett hazugságért a fidesz.) Ugyanúgy szólt mindhárom helyen. A www.nyugat.hu honlapról letölthető (volt) a teljes beszéd, nem szövegkörnyezetéből kiragadva a rajongó polgárok aljas röhögésétől kísérve. Letöltöttem magam is. Számtalanszor bukott az egyetemi vizsgákon, arra már nem terjedt ki a kitüntetés hatása, két alkalommal évismétlésre is kényszerült. A 2,0 átlagot elérő diák 5 éve alatt végezhetett a jogi karon, Kövérnek ez 7 évbe került. (Deutsch Tompika 14 és fél évéhez képest, persze, szép eredmény.) Jutalomból került az MSZMP KB-hoz tartozó Társadalomkutató Intézetébe, közvetlenül Aczél elvtárs keze alá. Kommunista vérétől vérátömlesztéssel sem lehet megszabadulni. Ez érvényes egykori ifjúkommunista társaira is. Viktorkának mondta az egyetem oktatója: "Viktor, rosszabbak vagytok Kun Béla Lenin-fiúinál!" Nem véletlen, hogy Kun Béla unokája a mai napig résztulajdonosa, főmunkatársa a HírTV-nek. A kommunista vérvonaltól soha nem tud a fidesz megszabadulni. A fideszesek példája (Kövér, Orbán és a többi) hasonlatos ahhoz a dakota indián főnökhöz, aki abba őrült bele, hogy új bumerángot akart venni, de nem tudta eldobni a régit. "Kommunista szalonnából, nem lesz demokratikus szalonna!" - ahogy a másik köztörvényes is megfogalmazta. Más. A debreceni huszárhadnagynak (Kósa) még mindig nem sikerült a diplomát megszerezni. A példatár kimeríthetetlen. Nem véletlenül fogalmazták meg már régen: "A hülyeségnek csak alsó határa van."" http://hu-hu.facebook.com/Fideszfigyelo/posts/278935775549571 http://kanadaihirlap.com/wp-content/uploads/2012/12/kover_laszlo_mszmp.jpg?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201306&utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_201306
Karcolt
2013. november 11. 11:06
Igaza van Kövér Laci házmesternek és az itt hozzászóló igazi félázsiai fideszdroidoknak: az asszony verve jó. Bele kellene írni az alkotmányba, nehogymár a zellenzék lépten nyomon szemétkedhessen ezzel az áldott jó Balogh-gal.
kjkj945
2013. november 11. 10:45
A csoróknak sok a 130 e, de ezeknek?? Legalább millára kellett volna...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!