Risztov: Leúsztam, elégedett vagyok

2013. július 24. 09:18

Akik az olimpián elől végeztek, azokat mind megvertem. Tanultam ebből a versenyből is, elégedett vagyok, de örülök, hogy vége – mondta az úszónő a vb után.

2013. július 24. 09:18

Risztov az úszó vb 10 kilométeres nyílt vízi száma után elmondta: egy hosszú betegség hátráltatta a felkészülését, ami így nem volt tökéletes. Sokat gondolkodott egyáltalán azon, hogy rajthoz álljon-e, végül vállalta a szereplést. Risztov szerint azzal, hogy végigúszta a távot, már teljesítette a célt, a kilencedik hellyel pedig sikeresnek is értékelte a versenyt, amiről azt mondta, hogy „Szép volt, jó volt, köszönöm, elég volt”.

Az olimpiai bajnoknő hozzátette még, hogy a csúcsra könnyebb feljutni, mint ott maradni, de van benne még erő, és ha 2015-ben úgy tud felkészülni, ahogy szeretne, akkor ismét lehet majd ünnepelni.

A 10 kilométeres verseny másik magyar résztvevője, Olasz Anna az előkelő ötödik helyen végzett, aki a verseny után elmondta, hogy sikerült teljesíteni a célját, és az erejét is jól osztotta be. A fiatal úszónő hozzáfűzte, hogy a versenyen meglepően kevés pofont kapott, egy könyökössel megúszta az egészet. Az utolsó kétszáz méter már nagyon fájt neki, de nagyon örül az ötödik helyezésnek.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tóth mária
2013. július 24. 14:54
Gratulálok! szép volt lányok!
egysegelem
2013. július 24. 10:59
Erdekes sport, csak kicsit durva, furcsa, hogy a medenceben 800 meg 1500 meteren sokkal nagyobb kulonbsegek szoktak kialakulni mint itt, 10kmen, az, hogy a tizedik is csak kb 5 masodperccel kap ki, szokatlan. Ennyire suru lenne a mezony?
anegy_
2013. július 24. 10:21
Nagyon szép eredmény, meg kell becsülni! Gratulálok
bsandor
2013. július 24. 10:13
Brávó lányok,végigizgultam a versenyt,bár véleményem szerint Anna a negyediknek ért célba és a két brazil lány miatt sokkal többet nem is lehetett volna.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!