Kövér: Az Országgyűlés nem hoz létre anticionista csoportot

2013. június 18. 20:11

Az Országgyűlés nem hozott és nem fog létrehozni semmilyen anticionista csoportot, vagy ehhez hasonló provokatív, Magyarország nemzeti érdekeit sértő egyéb képviselői csoportosulást – olvasható Kövér László házelnök Hegedűs Lorántné és Novák Előd jobbikos országgyűlési képviselőknek küldött levelében.

2013. június 18. 20:11
Kövér László levelében figyelmeztette az érintett képviselőket, hogy „az ezzel ellentétes látszatkeltéshez”, amely egyben sérti az Országgyűlés méltóságát, nincsen joguk, ezért felszólította őket, hogy ettől a jövőben következetesen tartózkodjanak.
 
Az Országgyűlés elnök ezt arra reagálva írta a két képviselőnek, hogy sajtótájékoztatót hívtak össze szerdára „Megalakul az Országgyűlés Anticionista Csoportja” címmel.

Összesen 71 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Thomas Müller
2013. június 19. 07:17
Kövér a cionista gyilkosok oldalán áll? Ez új.
ciseaux
2013. június 19. 01:18
A Parlament nem fog létrehozni semmilyen anticionista, vagy ehhez hasonló, provokatív, Magyarország nemzeti érdekeit sértő egyéb képviselői csoportosulást..." Ha nem látom leírva el sem hiszem! Magyarországnak mióta "nemzeti érdeke" a cionizmus, amely, nem én találtam ki, egy zsidó fajelméleti alapon nyugvó rasszizmus?
Wazze
2013. június 18. 23:24
"Kövér: Az Országgyűlés nem hoz létre anticionista csoportot" Mondjuk cionistáktól az ember ilyet nem is vár el...
potyka
2013. június 18. 21:28
Tudom kövér tetű. Semmi kifogásod a szar, tetves, komcsi fityisz mocskok ellen, hiszen te is az vagy :D Antiszemitákat pedig a fityisz támogatói körül keresgesd :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!