Kitelepítik Győrújfalut

2013. június 07. 19:39

Biztonsági okokból kitelepítik Győrújfalut – jelentette be Orbán Viktor. Az intézkedés mintegy kétezer embert érint. A kormányfő közlése szerint más település nincs közvetlen veszélyben.

2013. június 07. 19:39

Elrendelték Győrújfalu kitelepítését – tájékoztatta Orbán Viktor miniszterelnök péntek este kevéssel 7 óra után az MTI-t. A kormányfő hangsúlyozta, hogy biztonsági intézkedésről van szó. „A gát egyelőre stabil, de a víz nyomása olyan nagy, hogy biztonsági okokból úgy döntöttünk, elrendeljük Győrújfalu kiürítését” – mondta a miniszterelnök. Orbán Viktor tájékoztatása szerint mintegy kétezer embert érint az intézkedés.

A nyilatkozata idején már Esztergomban tartózkodó miniszterelnök kifejtette: a megépített új gátszakasz és a régi találkozásánál léphetnek fel problémák Győrújfalunál. A Győr-Moson-Sopron megyei védelmi bizottság javaslatára a belügyminiszter a kormányfő jóváhagyásával azért rendelte el a kiürítést még nappali világosságnál, hogyha a víz itt esetleg kitörne, ne éjszaka kelljen intézkedni.

A veszély nagyságát megbecsülni nem lehet, de első az emberélet mentése – szögezte le Orbán Viktor. Elmondta azt is, hogy a szállítóeszközök készen állnak a kiürítés végrehajtására. Más település nincs közvetlen veszélyben – közölte az MTI-vel a kormányfő.

Összesen 336 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kitiltott
2013. június 08. 11:45
Fotelpartizánok! Mivel még mindig itt trollkodtok most már semmi kétségem sincs hogy bögrét gyüjtötök..és megrendelésre dolgoztok..megiont megosztom! Fotelpartizánok! Fejezzétek már be ! Mákos Lecsó,Üvegcápa,Felebarát Táskás Tóni és barátai a Balos fórumfoglaó Trollok miatt megint megosztom!A Balos Vámpírok kedvéért mégegyszer : A mai nap egésznap a híreket olvastam tv-ket kapcsolgattam és azt vettem észre hogy ezek a rohadt szemét ballibsi hazaárulók,ezek a tetü, nyikhaj balos blogosok, kommentelők, újságírók a HVG-vel, és az ATV vel az élen árgus szemekkel lesik várják a pillanatot várják a szót várják a hírt amibe bele lehet majd kapaszkodni, amivel be lehet majd "bizonyítani", amit majd ki lehet figurázni, és amiről majd minden ország beszámolhat ahol ballibsi kézben van a sajtó,hogy mimegmondtuk,meg hogy mi nem így csináltuk volna .. ha még nincs ilyen hír akkor meg a megszokott ballibsi ájvékolásokkal,huhogásokkal acsargásokkal, és unalmas régi lejárt klisekkel és kopott lemezekkel jajjvészelnek és humorizálnbak de ez ilyen helyzetbnen maximum csak a sajájtjaiknak tetszik. Ezek a fórumozók, bloggolók és szemétláda nemzet és magyar ellenes ellendrukkerek,a HVG és az ATV a Népszabadság a Népszava az INDEX és a CINK a 444 a Klubrádió több mint gusztustalan hozzáálással, legszívesebben már a magyar állampolgárok holtesteit látná uszni a Dunán! Ez több mint undorító!!!
GeoCracker
2013. június 08. 10:49
Azért jó lenne tudni, hogy mi is történt ott valójában. http://endresy.blogspot.hu/2013/06/az-arviz-hullamai-alatt.html
figo
2013. június 08. 09:32
Az a sok szarcsimbók, aki itt tobzódik meg zorbánviktorozik meg drukkol az árvíznek az saját magának normális EMBERNEK tartja? Legalább ebben a témában be lehetne kussolni. Csak egy kicsit. Kibírjátok?
cato
2013. június 08. 08:04
Ha Orbán ki se menne a gátra, akkor azért ekéznétek, hogy nem is érdekli az egész, stb. Most hogy ott van, az a baja a fasz ballibsiknek, hogy miért "veszi át az irányítást", stb. Tök gáz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!