Ketten életüket vesztették a törökszentmiklósi balesetben

2013. június 08. 15:39

Egy túrkevei férfi és gyermek vesztette életét abban a balesetben, amely Törökszentmiklós határában történt szombat kora délelőtt a 46-os úton – tudatta a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-vel.

2013. június 08. 15:39

Szabó Zita tájékoztatása szerint az eddig rendelkezésre álló adatok alapján egy Mezőtúr irányából közlekedő személygépkocsi egy előtte balra kanyarodó mezőgazdasági vontató hátuljának ütközött a 46-os számú főút 4-es kilométerszelvénye közelében.

Az autóban utazók közül egy 8 éves túrkevei gyermek és egy 35 éves túrkevei férfi a helyszínen életét vesztette. A jármű 42 éves túrkevei sofőrjét, egy férfit, mentővel, míg másik két utasát, egy 7 éves és egy 14 éves túrkevei fiút, mentőhelikopterrel szállították kórházba. A szemle során kiderült, hogy a hátul ülők biztonsági öve nem volt bekapcsolva és biztonsági gyermekülést sem használtak - közölte a szóvivő. Hozzátette: három óra előtt nem sokkal feloldották a baleset helyszínelésének idejére elrendelt útzárat.
 

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kamasuka
2013. június 09. 09:58
240-el ment a sofőr. Ismert turkevei vállalkozó. Volt ... Nagy a kuss felőle. A gyerekeket nagyon sajnálom. :(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!