Mesterházy: A szocialista kormányok jobban teljesítettek a mostaninál

2013. március 11. 09:00

„Hazudtak önöknek, tisztelt hölgyeim és uraim. Nem reggel, délben és este, hanem folyamatosan!”, mondta évértékelőjében Mesterházy Attila.

2013. március 11. 09:00

Évértékelő politikai showműsort tartott szombaton a Magyar Szocialista Párt, ahol Victor Ponta, Románia szociáldemokrata miniszterelnöke is felszólalt. Szerinte fontos, hogy a két ország ismét együttműködjön a sikerért, valamint elmondta, nem a zászlók a fontosak, hanem az, hogy miként kezeljük a szélsőségeseket.

Pontát az európai szocialisták elnöke követte: Szergej Sztanisev Orbán Viktor kormányzásának elemzését követően arról szólt, hogy miként Bulgáriában, úgy Magyarországon is elsöpri majd a nép az önkényuralmat építő miniszterelnököt.

Mesterházy Attila évértékelőjében elmondta, hogy az előző szocialista kormányok jobban teljesítettek, mint a jelenlegi kabinet. Az MSZP elnöke Orbánt hibáztatja a jelenlegi kilátástalan helyzetért. „Hát hazudtak önöknek, tisztelt hölgyeim és uraim. Nem reggel, délben és este, hanem folyamatosan!” – mondta Mesterházy. Ezt követően pedig részletesen kifejtette a szocialisták programját három pillérre építenek: az erős demokráciára, a felelős gazdaságpolitikára, illetve igazságos társadalompolitikára építenek.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Brainman
2013. március 11. 15:49
Mesterházy nem tette magasra a lécet. Ennél a szarlapátolásnál csak jobban lehet teljesíteni. Amúgy meg: a Finesz megkönnyítette hazugság terén a maga dolgát: nem kell az órára nézni, hogy éppen reggel van-e, vagy dél, hogy hazudjanak. Napszaktól függetlenül hazudnak. Legutóbbi gyöngyszem a miniszterelnöktől, aki még sosem hazudott: NEM LESZ SEMMILYEN KORMÁNYÁTALAKÍTÁS!- mondta Másnap leváltja Sólyomszemet, és kinevezi Vargányát. Már azt sem veszi észre, ha éppen hazudik, olyan automatikusan teszi.
brabant89
2013. március 11. 14:31
Úgy látszik, Mesterházy megpróbálja felrázni az MSZP-seket, úgy, ahogy Gyurcsány is csinálta 2005-2006-ban. Én akkor, a 2004-es EP választási bukta, majd a KE választás során elszenvedett vereség után biztos voltam abban, hogy a Fidesz alakít kormányt 2006-ban, aztán tévedtem. Kérdés, hogy az MSZP-től elpártolt szavazókat egy pozitív arculatkampánnyal + erős kormányellenes negatív kampánnyal vissza lehet-e szerezni. Mert ilyen jelszavak, mint "felelős gazdaságpolitika" másra biztosan nem hatnak.
Wendriner
2013. március 11. 14:25
Hazudtak önöknek, tisztelt hölgyeim és uraim. Nem reggel, délben és este, hanem folyamatosan!”. Végre egy beismerő vallomás az mszp-től
rojtos
2013. március 11. 13:48
Attila, szombaton szalasztottátok el életetek esélyét. Hogy ti ketten Pontával székely zászlót szorongatva közösen vonultok be az évértékelőre. Tátva maradt volna a szánk. Igaz így is, a sok maszlagtól. Tanácsadóitok egy fabatkát sem érnek, igaz ti sem,de egy ilyen vissza nem térő alkalmat elszalasztani.... Istentől vétek. Már ha egyáltalán ismertek ilyent.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!