Így csökkentene rezsit a Jobbik

2013. március 28. 14:08

A Jobbik elkészítette és a parlament elé terjesztette a saját elképzeléseit a rezsicsökkentésről – jelentette be csütörtöki sajtótájékoztatóján az egyik benyújtó, Z. Kárpát Dániel.

2013. március 28. 14:08

A Vona Gábor frakcióvezetővel közösen beterjesztett indítvány elfogadása esetén az Országgyűlés felhívná a kormányt, hogy kezdeményezze a földgázellátásról szóló, a villamos energiára vonatkozó, a távhőszolgáltatásról rendelkező, a víziközmű-szolgáltatásról, továbbá a hulladékról szóló törvények módosítását annak érdekében, hogy a szolgáltatásokért fizetendő díjak és egyéb számlaelemek tekintetében a lakossági fizetési kötelezettség 30 százalékkal csökkenjen.

Emellett a Jobbik az elmúlt évtizedek ágazati privatizációs szerződéseit is felülvizsgálná és elszámoltatná a tisztességtelenül eljáró politikusokat és vállalatokat, valamint átfogó fogyasztóvédelmi razziát indítana, hogy garantálni lehessen: a közműcégek semmilyen formában nem hárítják át a rezsicsökkentés költségeit a lakosságra. Z. Kárpát Dániel hangsúlyozta: a Jobbik javaslatának legfontosabb célja, hogy senki egy fillér indokolatlan terhet ne háríthasson át a magyar polgárokra.
 

Összesen 35 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2013. március 28. 16:42
A teljes esélytelenség mellett bármit beszélhet a jobbik!
Bro222
2013. március 28. 16:29
Kedves hurrogók, van önálló véleményetek is vagy fizetnek érte, hogy ennyi hülyeséget írjatok internet-szerte?
kjkj945
2013. március 28. 16:00
http://www.youtube.com/watch?v=TjmgrdvBzO0 Talán inkább aztatatot kellene, hogyan???? 50%-al jobb lenne!!!
RAMBO
2013. március 28. 15:38
Örökélet ingyensör. Zárkózzatok a Kétfarkú Kutyákhoz!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!