Megújul a Facebook-Timeline

2013. január 08. 18:54

A The Next Web úgy tudja, az átláthatóság érdekében egyetlen oszlopba sűrítik majd a korábban két sávban megjelent állapotfrissítéseket, és nagyobb hangsúlyt kap az ismerősökkel folytatott kommunikáció. A felső menüsor is megújulhat.

2013. január 08. 18:54

Ezúttal is Új Zélandon teszteli frissítéseit a Facebook, most éppen a Timeline-ra vonatkozóan. A The Next Web úgy tudja, az átláthatóság érdekében egyetlen oszlopba sűrítik majd a korábban két sávban megjelent állapotfrissítéseket, és nagyobb hangsúlyt kap az ismerősökkel folytatott kommunikáció. A legutóbbi aktivitások, a  barátlista, és a fényképek, ahogyan most is, bal oldalon maradnak majd, ám miután elfogynak, a jelenlegi elosztással ellentétben, helyüket nem veszik át korábbi interakciók, helyük üres marad. A jobb oldali sávban korábban megjelent posztok futnak tovább.

Megújul a felső menüsor is: az új információkat egy szöveges menüsor jelzi majd. Kattintás után az események egymás mellett, különböző dobozokban, egyszerre jelennek majd meg, időt spórolva ezzel a felhasználónak.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!