Kövér: A bankoknak is kedvez az adósságátváltás

2012. december 06. 17:33

Az önkormányzati adósságok állami átvállalása a pénzintézetek számára is kedvező megoldást jelent – jelentette ki Kövér László csütörtökön Komlón.

2012. december 06. 17:33

A települések mellett a pénzintézetek számára is kedvező fejleménynek nevezte az önkormányzati adósság állami átvállalását az Országgyűlés elnöke csütörtökön Komlón, sajtótájékoztatón.

Kövér László azt mondta, a segítség kétfelé hat: az adósságuk miatt sok esetben a működőképességük határára jutott településeknek és azoknak a bankoknak is segít, amelyek ezen települések csődje esetén nem kapnák vissza a pénzüket.
 

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
realista
2012. december 06. 21:56
Az önkormányzatokon nem tudnák behajtani a tartozást, a Magyar Államon viszont igen! És ha nem tud fizetni, az államcsőd!
BőröndÖdön
2012. december 06. 21:49
Ez a kijelentésa is mutatja,hogy mennyire érti a gazdaságot ez a derék ember,vagy csak a szokásos fideszes stílusban mindenkit hülyének néz.
Secnir
2012. december 06. 20:05
nagyon szép, kövér laca, de én jobban hiszek egy pénzügyi szakon végzettnek...
pakura
2012. december 06. 18:15
Azért az nem biztos, hogy bankok is olyan hepik most mint Kövér László, a külföldi befektetők nagy barátja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!