Szerbia
ÉLŐ
Anglia

Kiterjesztik a közművezeték-adót

2012. november 26. 11:19

Kedden is szavaznak majd a képviselők: kivételes sürgős eljárásban tárgyalják majd, hogy a földgázszállítási és a villamosenergia-ipari átviteli rendszerirányító tulajdonában álló vezetékek után is kelljen adót fizetni.

2012. november 26. 11:19

Négynapos ülést tart a héten az Országgyűlés. A képviselők a szokásoktól eltérően kedden is szavazni fognak, mégpedig arról, a kormány kérésére kivételes sürgős eljárásban tárgyalandó előterjesztésről, amelynek alapján mégsem mentesülnének a közművezetékek után fizetendő adó alól a földgázszállítási és a villamosenergia-ipari átviteli rendszerirányító tulajdonában álló vezetékek.

A házbizottság hétfő délelőtti ülésén született döntésekről tájékoztatva az Országgyűlés sajtófőnökének helyettese, György Bálint arról is beszámolt az MTI-nek, hogy az eredetileg keddre tervezett vitanap a közműszolgáltatások helyzetéről csütörtökön lesz.

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Soma
2012. november 26. 12:31
Még mindig jobb, mint a közalkalmazotti fizetés-és -nyugdíjvágás! Köszönjük, Feri , köszönjük Gordonka, köszönjük paktumozók!
kukagyerek
2012. november 26. 12:23
Az elgondolás nem rossz, de sajnos ennek a levét megint mi isszuk meg. A megoldás az lett volna, ha először hatósági árakat vezetnek be és csak azután adóztatják meg a vérszívókat.
ketroot
2012. november 26. 11:37
Tehát ha jól értem még a légvezetékek után is adóznak majd? Az azért szép lesz...
becike4
2012. november 26. 11:35
Éljen a nem megszorítás!Éljen a minden adó!Adót az adóra!Kurva anyátokat,ti sem ezt ígértétek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!