A Széna téren gyülekeznek a Békemenet résztvevői

2012. október 23. 13:53

Több ezren gyülekeznek a Széna téren, ahonnan a Békemenet fog indulni – írja az Origo. Nemzetszínű zászlókkal és narancssárga lufikkal várja a tömeg az indulást a Mammut bevásárlóközpont és a buszpályaudvar előtt.

2012. október 23. 13:53

A 14 órakor induló menet főszervezői is a helyszínen vannak már: Bencsik András, Bayer Zsolt és Fricz Tamás politológus, valamint Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum szóvivője is megtalálható a tömegben – értesült az MNO.

A rendezvény résztvevői által felmutatott transzparensek szerint többek között  Zalaegerszegről, Debrecenből és Etyekről is érkeztek felvonulók.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
next mindig élni fog
2012. október 23. 21:29
Gyülekeztek, de nem jöttek úgy össze, mint régen? Nem is értem. Vagy sokan voltak, de nem elegen? Nem tudom, de valahogy ez a számháború elvészni tűnik,. 2 milla? Na az is mókás volt! Mennyi volt most? Szerintem olyan millás szám és nem hadakozom! Ennyit változott volna a 2/3? Hm!
thymian
2012. október 23. 15:07
Reménykedek, hogy ez alkalommal legalább orbánt éltető tacepaok nem lesznek. Mintha bencsikék és követőik 6 évtizedet visszamentek volna az időben, hiába, a megszokás nagy úr.
Viktus
2012. október 23. 14:46
http://index.indavideo.hu/video/Veszprembol_mar_nem_megy_busz felháborító :D
Viktus
2012. október 23. 14:41
Élő nemzeti konzultáció okt. 23. 14:06 Spirk József Hétfőn a Lungo Drom is csatlakozott a Békemenet szervezőihez, ezzel Csizmadia László, a Békemenet szóvivője szerint „létrejött az élő nemzeti konzultáció”, ahol már „fél szavak nélkül is” megértik egymást, mert „egy a lelkük”. A menetben amúgy feltűnően sok a nyugdíjas. - Nagyszerű :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!