A SOTE-n biztosan nem doktorál Schmitt

2012. szeptember 21. 12:15

Az Index megkeresésére a Semmelweis Egyetem közölte: Schmitt Pál a napokban tett nyilatkozatával szemben nem jelentkezett a doktori iskola PhD képzésére, sem képzés nélküli fokozatszerzésre.

2012. szeptember 21. 12:15

Az Index  megkeresésére a Semmelweis Egyetem azt nyilatkozta, hogy „Schmitt Pál nyilvántartásunk szerint nem áll hallgatói jogviszonyban a Semmelweis Egyetemmel, nem jelentkezett a doktori iskola PhD képzésére, sem képzés nélküli fokozatszerzésre”. A volt köztársasági elnök lemondását megelőzően nyilatkozta, majd lemondásakor elhangzó parlamenti beszédében is megerősítette: doktori fokozatot fog szerezni.

Az Index azért kereste most meg az egyetemet, mert néhány nappal ezelőtt Schmitt Pál a Hot! magazinnak úgy nyilatkozott, hogy elkezdte az iskolát, hiszen megfogadta, hogy a mai  feltételeknek megfelelő doktorit tesz le. „Publikálnom kell szakfolyóiratokban, most ezeket a cikkeket írom.” – mondta a lapnak a volt államfő.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
antala
2012. szeptember 21. 13:19
Ez a szerencsétlen még mindig nem értette meg, hogy szépen csendben unokáznia kellene végre.
HattoryHanzo
2012. szeptember 21. 13:05
Biztos az Oxfordra iratkozott be, mert tényleg meg akarja mutatni.
tatka46
2012. szeptember 21. 12:50
Na, tud írni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!