Így érzik a válságot a hajléktalanok

2012. augusztus 31. 16:35

Mióta a válság beütött, „az emberek sokkal kevesebb szart dobnak ki” – panaszkodnak a hajléktalanok.

2012. augusztus 31. 16:35

A hajléktalanok is érzik a válságot: kevesebb élelmiszert és sörösüveget találnak a kukákban, mint két-három évvel ezelőtt, és összekoldulni sem tudnak annyi pénzt. A kéregetők száma is megnövekedett, így „több a farkas, mint a bárány” – mondják az Origo által megkérdezettek.

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
zolinho723
2012. szeptember 01. 08:19
Mennyetek Felcsútra ott van kuka bőséggel.
Feyszáll
2012. szeptember 01. 00:29
A kurva féreg bolsevikok huszonkét év után észrevették, hogy dzsipjeik kereke mellett a járdán emberi lények élnek, mig meg nem fagynak - köszönhetően nekik. A bolsevik férgek most felcsaptak humanistának és állatbarátnak. A kilencvenes évek elején, a nagy privatizációs, olajozásos, pénzpapirlopásos, maffaépitéses, robbantgatásos időszakban meg se hallották ezt a dalt: Somlai Margitot láttam én piacon guberálva, Ősz kicsi kontya úgy feszült, mint rég az iskolába. Láttam ott Somlai Margitot lila eres kezével Szemétben turkálni, s bújtam ott, ne legyen övé a szégyen. Bújtam a földbe, bódé mögébe, Vén Margit néni, ne láss meg soha. Somlai Margit, mit guberálsz itt? Tán azt a szót, hogy ... hogy iskola? Oxfordi diplomás Somlai, latin-angol tanárnő, Öt nyelven tudta mondani azt a szót, hogy teremtő. S nyolcvanöt éves kézzel ott ügyesen túrt szemétben, A teremtő éppen nem figyelt, őhelyette is néztem. Bújtam a földbe, bódé mögébe, Somlai Margit, nem én, Nem én teremtem, nincs hozzá kedvem, Ezt a világot, nem én.
Karel Göth
2012. augusztus 31. 17:42
http://mysp.ac/T2zfrh California Love California is nice to the homeless Californ-ya-ya Super cool to the homeless In the city City of Santa Monica Lots of rich people giving change to the homeless In the city City of Brentwood They take really good care of all their homeless In the city Marina Del Rey They're so nice to the homeless built 'em port a potties California Super cool to the homeless Californ-ya-ya Is known to donate In the city City of Venice Right by Matt's house you can chill if your homeless
kjkj945
2012. augusztus 31. 17:42
Mert a 8 milla szegény megnézi mit dob ki a kukába. nem is beszélve a 4 milla létmin alatt élőről.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!