Három új államtitkárt neveztek ki

2012. július 16. 22:20

Új közigazgatási államtitkárokat nevezett ki a köztársasági elnök a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba (NFM), az Emberi Erőforrások Minisztériumába (Emmi) és a Vidékfejlesztési Minisztériumba (VM).

2012. július 16. 22:20

Új közigazgatási államtitkárokat nevezett ki a köztársasági elnök a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba (NFM) és a Vidékfejlesztési Minisztériumba (VM) - olvasható a Magyar Közlöny legfrissebb számában. Poprády Géza, a Magyar Agrárkamara miniszteri biztosa július 16-i hatállyal váltja Farkas Imrét a VM közigazgatási államtitkári posztján. A vidékfejlesztési tárca eddigi államtitkára a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumba kerül, ahol ugyanezt a posztot tölti majd be a Központi Statisztikai Hivatal elnökhelyettesévé korábban felkért Vízkelety Mariann helyett.

Új közigazgatási államtitkárt nevezett ki a köztársasági elnök a miniszterelnök javaslatára az Emberi Erőforrások Minisztériumába (Emmi) is. Lengyel Györgyit, aki korábban a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalt vezető kormánymegbízott volt, július 16-i hatállyal nevezte ki az államfő. Elődjének, Jávor Andrásnak a szolgálati jogviszonyát július 15-i hatállyal felmentéssel szüntették meg.
 

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
=nessuno=
2012. július 16. 22:46
Sok univerzális szakember.:D:D Akár Drazsé vagy Szanyi kapitány...
Basiliscus
2012. július 16. 22:33
Államtitkárokból, kormánymegbízottakból, főtanácsadókból, tanácsadókból Dunát lehet már rekeszteni.
Basiliscus
2012. július 16. 22:33
Államtitkárokból, kormánymegbízottakból, főtanácsadókból, tanácsadókból Dunát lehet már rekeszteni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!