Kettős magyar győzelem a debreceni úszó Eb-n

2012. május 21. 18:40

Remekül indult a magyarok számára a debreceni úszó Európa-bajnokság. Kis Gergő 400 gyorson ezüstérmet szerzett, míg a nőknél kettős magyar siker született 400 vegyesen: Hosszú Katinka győzött Jakabos Zsuzsanna előtt.

2012. május 21. 18:40

A debreceni úszó Európa-bajnokság nyitónapjának első döntőjében, 400 méter gyorson ezüstérmet szerzett Kis Gergő. A másik magyar induló, Rákos Patrik a nyolcadik helyen végzett. A számot egyébként a német Paul Biedermann nyerte, harmadik pedig az olasz Samuel Pizzetti lett.

A folytatás még fényesebbre sikeredett: a nőknél 400 méter vegyen Hosszú Katinka győzött, míg mögötte honfitársa, Jakabos Zsuzsanna lett a második. A bronzérmet a cseh Barbora Zavadova szerezte meg.

Két további döntőt rendeztek még a hétfői nyitónapon, a női és a férfi 4x100 méter gyorsváltót. A magyaroknak mindkét számban sikerült döntőbe jutniuk. A lányok (Hosszú Katinka, Mutina Ágnes, Jakabos Zsuzsanna, Verrasztó Evelyn) végül a negyedik, míg a fiúk (Kozma Dominik, Cseh László, Bernek Péter, Takács Krisztián) a hatodik helyen zártak.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!