Ügynökügy: Harrach szerint nehéz igazán jó megoldást találni

2012. március 21. 14:59

A KDNP szerint összefüggéseiben kezelve, és nem csak az ügynökkérdést kiragadva kell a kommunista múlt lezárásával foglalkozni.

2012. március 21. 14:59

Harrach Péter, a KDNP frakcióvezetője azt mondta: nem csupán ügynökkérdésről van szó, ez ennél sokkal összetettebb. Kiemelte: a rendszerváltás után húsz évvel nehéz igazán jó megoldást találni. A kommunista múlt lezárásával ugyanakkor foglalkozni kell, nem kiragadva az ügynökkérdést abból, hanem összefüggéseiben kezelve a problémát – mondta.

Lukács Tamás országgyűlési képviselő arról beszélt, hogy annak, akit megfigyeltek, legyen joga dönteni arról, mi legyen a sorsa a róla szóló adatoknak.

 

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Biomechanoid
2012. március 22. 07:52
Harrach szerint az lenne az igazán jó megoldás, ha a politikai ellenfelek múltja kiderülne, de az övék nem. Hogy egyébként miért lenne jó az ügynöklista nyilvánosságra hozatala? - Hát azért, hogy utána legyen mit egymás fejéhez vágni, vagyis csinálni a cirkuszt, ha már kenyeret nem adtok, mocskos fideszbagázs.
kjkj945
2012. március 22. 07:41
MÉG MOST IS MEG LEHETNE CSINÁLNI A NAGYTAKARÍTÁST.
Sneé Péter
2012. március 22. 07:31
A múlt nem egy lezárható doboz. Amit szinte nem ismerünk, még úgy se. Ki mondta, hogy ez itt a tét? Az ügynöklisták föltárása pillanatnyi feladatunk, vagyis ismereteink egyik lehetséges forrásának megnyitása. Ha megismertük, majd eldönthetjük, hogy mitévő legyünk.
HSL
2012. március 21. 21:06
cö-cö... csak nem vöröslik egy akta valahol harrach múltjában?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!