KDNP: Szalma Botond szembemegy a párttal

2012. március 31. 19:30

A KDNP szerint Szalma Botond csütörtökön olyan közleményt adott ki, amely nem tükrözi a párt egészének véleményét. Sőt: a politikus nyilatkozatai nyíltan szembe mennek a párt hivatalos állásfoglalásával - állítja a Rubovszky György.

2012. március 31. 19:30

A Kereszténydemokrata Néppárt budapesti elnökének napokban tett megnyilvánulásai nem tükrözik a párt egészének véleményét, és nyilatkozatai nyíltan szembemennek a KDNP hivatalos állásfoglalásával - közölte Rubovszky György, a kisebbik kormányzópárt pártügyésze szombatonaz MTI-vel.

Szalma Botond, a KDNP budapesti elnöke csütörtökön – még a szenátusi döntés előtt – eljuttatott közleményében a fővárosi elnökség nevében üdvözölte a Semmelweis Egyetem doktori tanácsának döntését Schmitt Pál doktori dolgozata ügyében. Szalma Botond bocsánatkérésre vagy lemondásuk megfontolására szólította fel azokat a politikusokat, akik az államfő kisdoktorija ügyében „az igazság kiderítése helyett abban ügyködtek, hogyan lehetne eltussolni ezt a botrányt”.
 

Összesen 78 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
strom
2012. április 02. 00:18
Mindenki mindenki ellen mint a játszótéren. http://kmdholding.com/huf7s08
bendix
2012. április 01. 09:10
Mi van trollok kaptatok gumicsontot, rágjátok szorgosan!
bolá
2012. április 01. 09:01
A KDNP meg a forgalommal.
kjkj945
2012. április 01. 08:43
Atevén szólma szalma, pedig jobb a piros alma.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!