Martonyi: Egy-két hónap múlva lesz külpolitikai stratégia

2011. augusztus 29. 11:25

A külügyminiszter szerint a közlejövőben a parlament elé kerülhet a külpolitikai stratégia, ezen kívül pedig egy külkapcsolati törvényt is megalkothatnak.

2011. augusztus 29. 11:25

A külügyminiszter a külképviseleti vezetők Külügyminisztériumban tartott értekezletén közölte: a kormány külpolitikai stratégiája néhány hónapon belül a parlament elé kerül, valamint egy külkapcsolati törvény megalkotását is tervezik.

A külkapcsolati törvényre Martonyi János szerint azért van szükség, hogy átfogó szabályozást kialakítva javítsák a külügyi és a külgazdasági terület, valamint a kulturális diplomácia közötti együttműködést. Martonyi beszélt az ENSZ BT nem állandó tagságáról, mely szerinte nem célja Magyarországnak, ám már az ahhoz vezető út is hasznos tapasztalatokat nyújthat.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
korona
2011. augusztus 30. 16:40
A külkapcsolati törvény megalkotása azt jelenti, hogy szövetségre lépés Izraellel, az orszában meg szabadon garsszálhatnak a nyugat bitang kalandorai. Az USA teljes kiszolgálása, és a rabszolgaságunk felajánlása a Rotschild-csoportnak. Folytassam? Mert mi telik ki egy Martonyi és csoprtjától? Egy Bilderbergeres, egy szabadkőműves társaságtól? Manapság. Jót ne várjon senki. Ami a nemzeti függetlenséget illeti. Kiszolgálni, kiszolgálni, kiszolgálni, mindenünket odaadni a külföldi senkiháziaknak. Ez lesz a "külkapcsolti törvény", amelyet a zsidó Martonyi, egykori komcsi pribék "meg fog alkotni".
Aldo Raine hadnagy
2011. augusztus 29. 16:32
Hmmm.Tehát 2 év kormányzás után sikerül ezt összehozni? Nem úgy szólt a fidesz hazugság a választások előtt,hogy ők felkészültek a kormányzásra?
kalasnyikov
2011. augusztus 29. 13:55
Elég elolvasni a moszkvai magyar nagykövetség honlapjának események rovatát. A nagy semmi. Nos ,ha ez a stratégia akkor ideje meneszteni a külgazdasági és külügyi apparátust. Dolgozni kéne és lecserélni végre a proletárdiktatura gyermekeit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!